Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Γκάφα στα μπαράζ προβιβασμού – Χάνει στα χαρτιά την άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Μοναδικές εκκρεμότητες που απομένουν αφορούν τον 4ο και 8ο όμιλο που ακόμα υπάρχουν «ανοιχτοί λογαριασμοί» για τις ομάδες που θα βρίσκονται τη νέα σεζόν στην παραπάνω κατηγορία, ενώ μία θέση φαίνεται πως θα κριθεί στα δικαστήρια.
Όνειρο θα μείνει πιθανότατα η άνοδος της Θύελλας Ελεούσας στη Γ’ Εθνική, αφού ναι μεν η ομάδα έκανε και με το παραπάνω το καθήκον της στο γήπεδο, όμως ο λάθος υπολογισμός κίτρινων καρτών του Παπαρούνα φέρνει ένσταση από πλευράς Άρη Φιλιατών, ο οποίος θα διεκδικήσει την άνοδό του στα χαρτιά!
Ο Παπαρούνας είχε 3 κίτρινες κάρτες και έπαιξε κανονικά την περασμένη Κυριακή, ωστόσο στο μίνι τουρνουά ανόδου οι παίκτες δεν συμπληρώνουν στις 4, όπως στην κανονική περίοδο κι έτσι το λάθος αυτό μοιραία έφερε την ένσταση της ομάδας της Θεσπρωτίας.
Η ένσταση δεν έχει οριστεί ακόμα πότε θα εκδικαστεί από την πειθαρχική της ΕΠΟ, αλλά εφόσον ο Άρης Φιλιατών την κερδίσει, τότε σημαίνει ότι η Ελεούσα θα χάσει στα χαρτιά με 3-0 τον αγώνα με το Περιβόλι Κέρκυρας, ενώ θα υπάρξει και αφαίρεση 3 βαθμών, κάτι που θα σημάνει το άδοξο τέλος για την προσπάθεια μίας ολόκληρης χρονιάς στην οποία ηττήθηκε μόνο από ένα λάθος!

Πηγή: super-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: