Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Επιστροφή του Αλμωπού Αριδαίας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις

Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα, την επιστροφή της ανδρικής ομάδας στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις από την νέα αγωνιστική περίοδο, με συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας. Ως γνωστόν, η ομάδα της Αλμωπίας μετά από μια σύντομη αλλά αξιόλογη περιπλάνηση στα εθνικά πρωταθλήματα, την περασμένη σεζόν δεν κατάφερε να εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΠΟ στο πρωτάθλημα της SL2, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΛΜΩΠΟΥ ανακοινώνει την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για τη φετινή σεζόν. Μετά από ένα έτος αποχής από τις διοργανώσεις, η ομάδα μας είναι έτοιμη να επανέλθει δυναμικά και να διεκδικήσει νέες επιτυχίες.
Η διοίκηση του ΑΛΜΩΠΟΥ εργάζεται εντατικά για την αναδιοργάνωση της δομής και της λειτουργίας της ομάδας, με στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας που θα είναι αντάξια της ιστορίας και της παράδοσής μας. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν την ανανέωση του τεχνικού επιτελείου, την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των φιλάθλων μας ήταν και παραμένει ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της ομάδας μας. Σας καλούμε όλους να σταθείτε δίπλα μας σε αυτή τη νέα αρχή, να γεμίσετε τις κερκίδες και να στηρίξετε τους παίκτες μας σε κάθε αγώνα.

Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση του ΑΛΜΩΠΟΥ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: