Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Μάνδαλο - Πέλλα (1-2)2-2 - Τα αποτελέσματα των σημερινών ερασιτεχνικών αγώνων στο Ν. Πέλλας

Θετικό το αποτέλεσμα σήμερα στο Μάνδαλο, όμως όχι το επιθυμητό όταν έχεις καταφέρει να προηγηθείς με καθαρό σκορ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Κυρίως η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου με τον παθητικό ρόλο που αποσκοπούσε στην διατήρηση του εύθραυστου 1-2, ήταν η αιτία μαζί με τις παράλογες καθυστερήσεις του ρέφερι για την απώλεια των τριών βαθμών. Εικόνα δεν έχω, αφού για πολλούς και διάφορους λόγους δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στο γήπεδο και το σημερινό ρεπορτάζ προκύπτει από διαφορετική οπτική γωνία από την συνηθισμένη που θα διαβάζετε σ' αυτό το blog.
Ένα καλό πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα να στέκεται πιο καλά στο γήπεδο από τους γηπεδούχους, την έφερε να προηγείται με τα δύο τέρματα του Στάγκου με 1-2. Το πρώτο πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο με σουτ μέσα από την περιοχή  και το δεύτερο με απευθείας χτύπημα κόρνερ πέντε λεπτά πριν την λήξη, . Μια στιγμίαια απροσεξία στην εκπνοή του ημιχρόνου, έδωσε την ευκαιρία στο Μάνδαλο να κερδίσει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκότσης ΄μειώνοντας το σκορ και ξαναβάζοντας έτσι τους γηπεδούχους στο παιχνίδι. Η Πέλλα διαμαρτυρείται για επιθετικό φάουλ που προηγήθηκε, πριν το πέναλτι των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένοι από το γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. παίξαμε παθητικά κλεισμένοι στην άμυνα χωρίς φιλοδοξία, με αποτέλεσμα να μην απειλούμε και βεβαίως να δίνουμε την πρωτοβουλία και την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κάνουν περισότερες επιθέσεις. Μοιραία η άμυνα δεν άντεξε και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων από τα οκτώ που υπέδειξε αδικαιολογητα ο κ. Ταγκαλίδης, το Μάνδαλο και πάλι με τον Γκότση ισοφάρισε σε 2-2.
Η Πέλλα κυρίως στο πρώτο κατάφερε πράγματα που χρειάζονται για εκτός έδρας αγώνα προκειμένου να πάρει θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν ήταν αυτή που έπρεπε σε όλο το 90λεπτο. Το Μάνδαλο με μέτρια εικόνα χωρίς πολλές δικαιολογίες από την μεσοβδόμαδη «προπόνηση» κυπέλλου με το Ριζό.
Παράπονα για την διαιτησία από την Πέλλα, κυρίως για τη φάση του πρώτου γκολ των γηπεδούχων και τα υπερβολιικά λεπτά των καθυστερήσεων. Το «ποτήρι» το αφήνω να το κρίνετε εσείς σήμερα, αν ήταν μισογεμάτο ή μισοάδειο...
Άψογη η διοίκηση του Μανδάλου, όχι όμως και μερίδα ένθερμων φιλάθλων του, που προέβησαν σε κουτσαβακισμούς και βρισιές χωρίς καν να προκληθούν εναντίον των λιγοστών φιλάθλων μας, που συνόδεψαν σήμερα την ομάδα μας.
Σημαντικές και οι απουσίες των Καμπούρη Σ. που δεν έχει δώσει «σημεία ποδοσφαιρικής ζωής» εδώ και μέρες και των τραυματιών Μπρατσούδη, Ρίσκου, Καραμούζα, με τον τελευταίο να αγωνίζεται όμως λίγο στο τέλος ως αλλαγή σκοπιμότητας.

Η σύνθεση: Ζαχαριάδης, Κούμπους, Χούτας, Γκουτούδης(Καραλής), Ξανθόπουλος, Γάκης, Κορώνας, Καμπούρης Κ., Δεληλάμπου, Στάγκος(Πετρούσης), Βογιατζής(Καραμούζας)

Τα αποτελέσματα των σημερινών λιγοστών αγώνων

Α1 ερασιτεχνική
ΠΑΟΚ Γιαννιτσών – Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου 3 - 1

Άρης Πρ. Ηλία – Μ.Α. Όρμας 2 - 0


Α ερασιτεχνική-1ος όμιλος
Εθνικός Αριδαίας – ΠΑΣ Ξιφιανής 1 - 1

Α ερασιτεχνική-2ος όμιλος
Νίκη Αξού – Ηρακλής Αγ. Λουκά 5 - 0
Δόξα Μελισσίου – Μακεδονικός Πλαγιαρίου 3 – 1
Άρης Παλαιφύτου – Μακεδονικός Γιαννιτσών 3 - 1
Μ.Α. Αρσενίου – Φίλιππος Σταυροδρομίου 5 - 2

2 σχόλια:

Αριστερό μπακ είπε...

Γιατί, αγαπητέ εν Χριστώ, διαβασμένε δεν ήσουν στο γήπεδο;
Του Μανδάλου, βεβαίως;
Μήπως είσαι σκέτος ωτακουστής των κύριων Γρηγορίου και Δημητρίου;
Γιατί η κρούσις της δεξιάς επί καθέτου άξονος νας μας....

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ είπε...

Δεν ειχα οντως τη χαρα να ειμαι στο γηπεδο αλλα απο τη καταλαβα και εσυ που ησουν δεν σε βλεπω να συγχαιρης τα παιδια και το μονο που σε ενδιαφερει ειναι η ατυπη κοντρα μας οποτε μιλησε μου για το παιχνιδι κανε τα σχολια σου και θα σε απαντησω.Οι κυριοι που αναφερης ειναι σχολιαστες;τι ακριβως ειναι;γιατι δεν ειχα τη τιμη να ακουσω τα σχολια τους.