Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Η βαθμολογία της Α1 και η επόμενη αγωνιστική

Καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη στην κατηγορία και μοιραία στον βαθμολογικό πίνακα επήλθε και πάλι συνωστισμός(όπως λέει και η Ρεπούση), τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Για την ομάδα μας η χρονική και αγωνισιτκή συγκυρία ήταν καλές, αφού επωφελήθηκε με την νίκη της και βρέθηκε και πάλι έξω από τον χορό των εντελώς «καταραμένων»...
Η Ελπίδα αν και έχασε από τον Εθνικό διατηρήθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή. Ο Αλμωπός έδειξε χαρακτήρα και πέρασε με ανατροπή από την δύσκολη έδρα του Ορφέα. Οι Γαλατάδες βλέποντας την «ένδεια» του φετινού πρωταθλήματος και ως ομάδα με φιλοδοξίες, προέβει στην άμεση πρόσληψη με προδιαγραφές προπονητή και η πρώτη προειδοποιητική νίκη δεν άργησε έρθει με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο Ορφέας στο παιχνίδι με τον Αλμωπό μέτρησε τον φετινό πήχη του, που μετά την εντός έδρας ήττα φάνηκε ότι δεν είναι και πολύ μακρύς... 
Ο Εθνικός απέδειξε για ακόμη μία φορά φέτος, ότι είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο και με αντίπαλο την πρωτοπόρο Ελπίδα τώρα φόρεσε τα «καλά» του. Σταθερά ανοδική η πορεία της Δόξας που με συνέπεια βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στο γκρουπ των play off. Προβληματική η εικόνα του ΠΑΟΚ παρά την επένδυση του καλοκαιριού, έδειξε ότι δεν είναι χτισμένος για μεγάλους αγώνες και μάλλον όχι για μεγάλα πράγματα. Ο Εδεσσαϊκος με τα δικά του προβλήματα, σιγά σιγά γίνεται ολοένα και πιο ρεαλιστής αποσπώντας θετικά αποτελέσματα, έστω κι αν του προσδίδουν την αίγλη του παρελθόντος.
Το Μάνδαλο δείχνει η πιο κυνική ομάδα των play out, αφού εύκολα ή δύσκολα παίρνει τα αποτελέσματα που το κρατούν ζωντανό για την αποφυγή των play out. Ο Νέος Μυλότοπος παλεύει αλλά χάνει, αφού το μεγαλύτερο πρόβλημά του έγκειται στην αμυντική του γραμμή. Τρία γκολ πέτυχε στην Πέλλα κι έχασε, δύο σήμερα στην Έδεσσα και πάλι γνώρισε την ήττα... Η Νέα Πέλλα μετά το φιλί της ζωής στο μεταξύ μας παιχνίδι, δείχνει ότι δεν μπορεί να σταυρώσει βαθμό εκτός έδρας με ομάδες πάνω απ' αυτήν, έστω κι αν χάνει δύσκολα τα παιχνίδια. Η δική μας ομάδα κρατάει μεν τα θετικά δηλαδή τις νίκες κατά βάση, αλλά και τις ανατροπές όταν το παιχνίδι στραβώνει από νωρίς, όπως συνέβει στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Όμως για να ξεπεραστούν τα αρνητικά που μπορεί να στοιχίσουν στην συνέχεια, χρειάζεται καλύτερη διαχείριση, αυτοπεποίθηση και προσπάθεια.
Τέλος η Κερασιά έδειξε καλά στοιχεία, αλλά απειρία και απειθαρχία. Αν τα διορθώσει αυτά, τότε μπορεί να αποτελέσει σοβαρή απειλή για πολλές ομάδες της κατηγορίας. Ο Προφήτης Ηλίας επανήλθε στο αρχικό αγωνιστικό του λήθαργο και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια και σταθερότητα για να διεκδικήσει μια θέση στα play out. Την Όρμα το ρεπό δεν την «βοήθησε» βαθμολογικά και θα φανεί από την επόμενη αγωνιστική αν την βοηθήσει ψυχολογικά και αγωνιστικά.
Σπουδαίο παιχνίδι για την ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική, αφού μετά από καιρό θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της με αντιπάλους από τα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας. Στην Πέλλα μέχρι σήμερα καμία ομάδα δεν απέδειξε ότι είναι καλύτερη και οι όποιες ήττες προήλθαν από ατυχείς συγκυρίες περισσότερο. Καλή αγωνιστική συγκυρία η επόμενη αγωνιστική για την ομάδα μας σε περίπτωση που κάμψει την αντίσταση του δυνατού φέτος Ορφέα, που μπορεί να την φέρει σε θέση οδηγού στην κούρσα των play out.

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Ε.Π.Σ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2013-14
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Ν – Ι -- Η
ΤΕΡΜΑΤΑ
ΒΑΘΜΟΙ
1
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ
7 – 1 – 3
15 5
22
2
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
6 3 2
21 10
21
3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ *
6 2 2
16 7
20
4
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ
6 2 3
14 7
20
5
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
6 1 4
16 12
19
6
 ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
5 3 2
15 – 11
18
7
ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ*
5 2 3
11 9
17
8
ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ*
4 4 – 2
1616
16
9
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ*
4 1 5
1516
13
10
Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ*
3 2 5
19 17
11
11
Μ.Α. ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ*
3 25
7 9
11
12
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ*
3 1 6
14 15
10
13
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ*
3 0 7
8 23
9
14
ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ*
2 1 7
13 27
7
15
Μ.Α. ΟΡΜΑΣ*
1 – 1 – 8
5 18
4
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ (*) ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΟΥΣ
### Play Off ----- ### Play Out ----- ### Υποβιβασμός



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
-
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
-
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ
-
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ
Μ Α Ν ΠΕΛΛΑΣ
-
ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ
Μ Α ΟΡΜΑΣ
-
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ
Μ Α Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ
-
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
-
ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ

4 σχόλια:

ο διαβασμενος είπε...

το θεμα δεν ειναι τι κανουν οι αλλες ομαδες το θεμα ειναι πως εμεις θα αντιμετωπισουμε τα δικα μας προβληματα οταν τα δικα μας παιδια δειχνουν αδιαφορια και αντιμετωπιζουν την πραγματικη εικονα τις ομαδα μας με γελια και ανοητες συμπεριφορες και δεν παιρνουν στα σοβαρα την πραγματικη κατασταση την οποια βρισκεται ο μεγας αλεξανδρος πρεπει να αντιληφθουν ορισμενοι οτι οι ευθυνες που επωμιστηκαν ειναι αυτες ακριβως που τους αναλογουν φετος δεν μπορουν να κρυβονται πισω απο φιρμες και δολοπλοκιες τον αποδυτηριων φετος φαινεται το αληθινο σας προσωπο το οποιο δεν σας κολακευει καθολου αφηστε τα σταριλικια ελατε στην πραγματικοτητα και στον εναν και μοναδικο στοχο που ειναι η παραμονη τις ομαδας μας στην α1

























Ημιμαθής είπε...

διαβασμένε,
πριν κάποια χρόνια, ορισμένοι χωριανοί μας,υποχρέωσαν όλο το χωριό να επισκεφθεί τον Ρουσουλέντζη, με σκοπό να επισκευάσoυν τα "παλαμάκια" τους.
Αποτέλεσμα;
κατασυκοφαντήθηκαν, όπως είχε πει και ο Τακέζης, ως "στερούντες σοβαρότητος".
Τώρα, λοιπόν, που απoκαταστάθηκε το ζητούμενο και παίζουν τα δικά τους-δικά μας- παιδιά, είναι εικόνα αυτή που δείχνουν;
Μια μόνο συμβουλή στα διάφορα,δικά τους-δικά μας-παιδιά.
Εάν τότε, κάποιοι, δεν φέρνανε κάποιους Τανταλίδηδες, κάποιους Χαρμάνες, κάποιους Τζιβελέκηδες,κάποιους Ζημπίδηδες, κάποιους Ειρηνάκηδες,
ακόμη θα παίζανε μονοκόμματες στον πεζόδρομο του χωριού.
Ομάδα που επί έξι χρόνια πρωταγωνιστεί, είναι αδιανόητο να γίνεται καταγέλαστη στα άκρα του νομού, επειδή ανέλαβαν πρωταγωνιστικό ρόλο, και αυτό λόγω και μόνον συγκυριών,κάποιοι απίθανοι "τύποι", που σε άλλους καιρούς θα ήταν ικανοί, μόνο, να κουβαλούν τα νερά στην προπόνηση.

ο απεναντι είπε...

θα συμφωνησω και με τους 2 προηγουμενους σχολιαστες.η ομαδα θυμιζει παιδικη χαρα και οι ευθυνες ειναι πρωτα στην διοικηση μετα στον προπονητη και μετα στους παιχτες.στη διοικηση γιατι δεν μπορεσε να ενισχυσει λιγο την ομαδα ειτε με παικτες ειτε με εναν κανονικο προπονητη.στον προπονητη που μαλλον δεν εχει καταλαβει οτι προπονει ομαδα α1 και οχι ομαδα προτζουνιορ και οτι στοχος ειναι οι βαθμοι και η σωτηρια και τελος στους παιχτες που δεν καταλαβαινουν οτι παιζουν στην α1 και οχι στη μαυρη χαραδρα και στον νικηφορο.να κοιταξουν να κοψουν τα σταριλικια και τους βεντετισμους και να παιξουν για την ομαδα και το χωριο και οχι για τους εαυτους τους γιατι του χρονου ή θα παιζουν στην α ή παλι παγκο θα γυαλιζουν αν σωθει η ομαδα.

Μπερδεμένος είπε...

Ηρεμήστε με τα δικά μας και τα δικά μας παιδιά.Τους είδαμε.Κατάντησαν την ομάδα, να βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.Ομάδα μοντέλο την καταντήσανε χαμαιτυπείον!