Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Έλεγχος των φακέλων του ΠΔ 164/2004 (Παυλόπουλου) στο ΥΠΠΟΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
4.12.13
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Χθές κλιμάκιο του Σώματος  Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης πήγε στο Υπουργείο Πολιτισμού και ζήτησε τους φακέλους όλων των υπαλλήλων που έγιναν  αορίστου Χρόνου με το ΠΔ 164/2004 (Παυλόπουλου) για να αρχίσει να τους ελέγχει.
Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν διάφορες ανώνυμες καταγγελίες κ.λπ. προς το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για συγκεκριμένους ανθρώπους, των οποίων οι φάκελοι ελέγχονται.
Σήμερα θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΕ-ΥΠΠΟ και θα σας κρατάμε ενήμερους για τις όποιες εξελίξεις.

Συνάδελφοι, η Δημοκρατική Συνεργασία πιστεύει ότι λίγη σημασία έχει ποιος θα φύγει πρώτος ή τελευταίος και με ποιόν τρόπο.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ
Η μάχη για να  αποτρέψουμε τη συρρίκνωση του δημόσιου τομέα και τις απολύσεις είναι καθημερινή και απαιτεί τη συστράτευση όλων. Δεν μπορούμε να μπούμε στη λογική της ανθρωποφαγίας, που ρίχνει νερό στο μύλο του διαίρει και βασίλευε, αποπροσανατολίζει και αποδυναμώνει τους εργαζόμενους. Αυτό δεν είναι χρέος μόνο δικό μας αλλά όλων μας.
  • ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΕ-ΥΠΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ/ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,  ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.
  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Πηγή: neapnyka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: