Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

48ωρη Απεργία στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. ομόφωνα αποφάσισε την κήρυξη 48ώρης απεργιακής κινητοποίησης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013.
Απεργούμε εναντιωμένοι στη διαδικασία της διαθεσιμότητας και της κινητικότητας που εφαρμόζει στο Δημόσιο Τομέα η κυβέρνηση κατόπιν εντολών της τρόικα, οδηγώντας 187 συναδέλφους στη διαθεσιμότητα και δημιουργώντας στο ήδη υποστελεχωμένο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.
Την ίδια ώρα το αίτημα του Υπουργείου με το οποίο ζητά 2000 εργαζόμενους προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του καθυστερεί χαρακτηριστικά.
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού είναι ένα κατεξοχήν αναπτυξιακό Υπουργείο που στηρίζει πραγματικά τις προσπάθειες της χώρας για ανάπτυξη, φέρνοντας έσοδα στα ταμεία του κράτους, ενώ όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΠΟ.Α. κάτω από αντίξοες συνθήκες και με τεράστιες ελλείψεις σε έμψυχο υλικό και υλικοτεχνικές υποδομές, εργαζόμαστε για την προάσπιση και την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους στο ΥΠ.ΠΟ.Α να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργιακή κινητοποίηση και την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 στις 7 το πρωί να βρίσκονται έξω από το κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΥΠ.ΠΟ.Α στην οδό Μπουμπουλίνας.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: