Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ;;;;

Από την Ε.Π.Σ. Πέλλας, έγινε γνωστό ότι την Τρίτη 03-12-2013 και ώρα 18.00΄, θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική συγκέντρωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας στην Έδεσσα.
Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική.

Αυτό αναφέρει στην σελίδα της η Ε.Π.Σ. Πέλλας (εδώ).
Παρατηρώντας την ανωτέρω ιστοσελίδα, βλέπουμε ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα η Ε.Π.Σ. Ν. Πέλλας εκδίδει παρόμοιες ανακοινώσεις σχετικά με "επιμορφωτικές συγκεντρώσεις διαιτητών" οι οποίες στόχο έχουν την επιμόρφωση των διαιτητών που σφυρίζουν στα γήπεδα της Πέλλας. Ως έκπληξη όλων μας στο τέλος αναγράφετε ότι "η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική" αλλά κανείς δεν αναφέρει τα ονόματα των διαιτητών που λαμβάνουν μέρος. Από την άλλη έχουμε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στον παθητικό ρόλο των παρατηρητών οι οποίοι αν και βρίσκονται στα γήπεδα, δεν έχουν καμία απολύτως επέμβαση ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες ποινές σε διαιτητές με εσφαλμένα σφυρίγματα. Παράλληλα στα γήπεδα κάθε Σαββατοκύριακο βλέπουμε τραγικά και τραγελαφικά λάθη από διαιτητές και ως αμοιβή τους, η επιτροπή διαιτησίας τους ορίζει σε 2 αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο ενώ στερεί την δυνατότητα να αναδειχθούν άξια μέλη της που είναι "άρχοντες του αγώνα" και όχι "πρωταγωνιστές".
Τι φταίει λοιπόν με το θέμα αυτό; Μήπως κάτι λειτουργεί στραβά με αυτές τις επιμορφωτικές συγκεντρώσεις; Μήπως οι ορισμοί των διαιτητών γίνονται αμερόληπτα; Μήπως ορισμένοι διαιτητές αμαυρώνουν την εικόνα του συνδέσμου διαιτητών Πέλλας; Όλα αυτά ας τα σκεφτούν οι υπεύθυνοι πριν από εμάς.
Το ποτήρι με το θέμα της διαιτησίας έχει ξεχειλίσει και μάρτυρες όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της ομάδος μας σήμερα 30.11.2013, άνθρωποι από κάθε γωνιά της Πέλλας που ήρθαν να παρακολουθήσουν δύο άξιες και αξιόμαχες ομάδες του Νομού μας.
Τα σχόλια δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: