Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ!!!

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης "Ίκαροι " Γιαννιτσών υποδέχτηκαν την Ακαδημία του Πάοκ Θεσσαλονίκης σ' ένα όμορφο και άρτια οργανωμένο τουρνουά την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο 'ΕΛΛΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ".
Το σπουδαίο αυτό μπασκετικό τουρνουά ήρθε σαν επιστέγασμα της συνεργασίας των Ικάρων με το Paok Junior Basketball Programm και σαν ανταπόδωση του συλλόγου της συμπρωτεύουσας στη συμμετοχή των 'Ικάρων" στο διεθνές τουρνουά φιλίας του Πάοκ που έλαβε χώρα πριν από λίγο καιρό.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες αγοριών 2000-2001 και 2002-2003 καθώς και μια ωραία επίδειξη προπόνησης του παιδικού τμήματος του Πάοκ στην ανάπαυλα των αγώνων.
Στο τέλος επιδόθηκε τιμητική πλακέτα στο τεχνικό τημ του Πάοκ που προοριζόταν για τον πρόεδρο της ΚΑΕ Πρέλεβιτς Μπάνε( για την συνολική προσφορά του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης) ο οποίος αν και είχε αποδεχτεί την πρόσκληση, λόγω διοικητικών υποχρεώσεων με την πρώτη ομάδα, δεν μπόρεσε τελικά να παρευρεθεί.
Από την πλευρά του ο Πάοκ δώρισε στους Ίκαρους μια μπάλα με την υπογραφή του Πρέλεβιτς.
Το τέλος της, γεμάτης μπασκετικά ημέρας, έκλεισε με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μίνι και κορασίδων κοριτσιών των 'Ικάρων" και του Πανεδεσσαικού αντίστοιχα.
Σε κλίμα ικανοποίησης ήταν και οι δηλώσεις των προπονητών:
Χατζηγεωργίου Μίλτος( Πάοκ ): "...
Η διοργάνωση του τουρνουά ήταν πολύ καλή. Ευχαριστώ θερμά τους Ίκαρους Γιαννιτσών και τους υπεύθυνους προπονητές Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο για τη φιλοξενία τους!..Το τουρνουά κάλυπτε τις αρχές και αξίες του αθλήματος ... Ελπίζουμε στη συνέχιση της διεξαγωγής μιας μεστής συνεργασίας όπως της σημερινής. Από τους Ίκαρους ξεχώρισα μερικά πιτσιρίκια γεγονός που δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται από τους συναδέλφους προπονητές...Και τα δύο τμήματα ,και των δύο συλλόγων παρουσίασαν ένα ικανοποιητικό επίπεδο ατομικής τεχνικής και τακτικής όπως και ομαδικής συνεργασίας δύο – τριών ατόμων, πράγμα που μας χαροποίησε ιδιαίτερα... Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!..."
Μπατής Σταμάτης(Πάοκ): "... Σαν προπονητής υποδομής του Πάοκ , ευχαριστώ με τη σειρά μου , τους Ίκαρους Γιαννιτσών για τη θερμή φιλοξενία και τη διοργάνωση του επιτυχημένου τουρνουά!...
Είναι τιμή μας που μας προσκάλεσαν να συμμετάσχουμε στο τουρνουά τους, μιας και το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά καλό, με τα παιδιά να αποδεικνύουν ότι έχουν όλα τα περιθώρια να παίξουν όμορφο μπάσκετ!...
Εύχομαι να είμαστε και του χρόνου εδώ με περισσότερα παιδιά, περισσότερα τμήματα και να χειροκροτήσουμε την όμορφη προσπάθεια!..."
Σπόντης Νίκος( Ίκαροι Γιαννιτσών): "...Ευχαριστώ τον Πάοκ Θεσσαλονίκης και τους προπονητές Χατζηγεωργίου Μίλτο και Μπατή Σταμάτη για την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά της Ακαδημίας μας να παίξουν ποιοτικά παιχνίδια με τόσο δυνατό αντίπαλο, δεν μπορούμε λοιπον, παρά να πούμε, ότι οι στόχοι της ομάδας μας εκπληρώθηκαν απόλυτα με το τέλος του σημερινού τουρνουά!.
Επίσης με τη λήξη του εορταστικού ημερήσιου τουρνουά ελπίζω οι φίλοι του Πάοκ να φύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις από τους Ίκαρους και την πόλη των Γιαννιτσών!..
Εύχομαι να σταματήσουμε να κοιτάμε το μπάσκετ στην πόλη μας σαν μέσο ατομικής προβολής και προσωπικού οφέλους αλλά να δουλεύουμε για το ίδιο το άθλημα. Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Αν δεν υπάρχει μπάσκετ και τέτοιες αθλητικές γιορτές, όπως η σημερινή, διοργάνωση , όφελος δεν θα έχει κανείς ....
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!...Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω  την προπονήτρια Πούφλη Μαίρη και τα κορίτσια του Πανεδεσσαικού για την συμμετοχή τους στο τουρνουά μας , υποσχόμαστε ν' ανταποδώσουμε σύντομα αυτή τους την ευγενική χειρονομία, στην Έδεσσα!...".
Σερέτης Θεολόγος: "....Επειδή το πρωτάθλημα των μίνι δεν έχει αρχίσει ακόμα το τουρνουά ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για αγώνες και έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιηθούν και οι νέοι αθλητές που δεν έχουν εμπειρία αγώνων.....Ευχαριστούμε τον Πάοκ για την τιμή που μας έκανε και ευελπιστούμε στην συνέχιση της γόνιμης συνεργασίας μας!,,,Οι αγώνες με τέτοια μεγάλη ομάδα είναι έξτρα κίνητρο για τα παιδιά ...
Εύχομαι και ελπίζω στην μεγαλύτερη έλευση νέων παιδιών στην Ακαδημία μας που θα παρουσιάζουν ως πρώτη επιλογή το άθλημα του μπάσκετ...
Το τουρνουά είχε άρτια οργάνωση κατά τη γνώμη μου, γεγονός που οφείλεται στο μεράκι μας να υποδεχτούμε τον Πάοκ της καρδιάς μας όπως αρμόζει!...Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν στον τομέα της αντιπροσώπευσης περισσοτέρων μπασκετικά Ακαδημιών !...Ίσως τον καθιερώσουμε σαν θεσμό!...
Χρειάζεται προσπάθεια και αγώνας από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για ένα καλύτερο αύριο για το άθλημα μας το οποίο περνά δύσκολες στιγμές στην επαρχία...
Εύχομαι στο 2014 που έρχεται , το μπάσκετ να πατήσει γερά στα πόδια του και να δώσει χαρές στους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό με οποιαδήποτε ιδιότητα, .ιδιαίτερα στα παιδιά των Ικάρων, στους προπονητές και στους γονείς τους.... Μπράβο σε όλα τα παιδιά και ένα τεράστιο ευχαριστώ και στο Πανεδεσσαικό για τη συμμετοχή του στο τουρνουά μας, η αγωνιστική του παρουσία μας αποζημίωσε!....".







Δεν υπάρχουν σχόλια: