Και ο Γ. Ντόλιος στηρίζει την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ

Επανακατατέθηκε η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία δίδεται παράταση στην προθεσμία αναστολής πλειστηριασμών μέχρι 31 – 12 – 2014, ενώ απαγορεύεται και η άμεση ή έμμεση μεταβίβαση στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων.
Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών για τους οδικούς άξονες και τα διόδια, ώστε να είναι εμπρόθεσμη ενόψει της συζήτησης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής και να μην απορριφθεί με αυτό το αίτιο από την κυβέρνηση.
Θετική χαρακτήρισε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Ντόλιος, μιλώντας στην Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2014. Συγκεκριμένα είπε ότι η πρωτοβουλία είναι «θετική» ενώ ταυτόχρονα ουσιαστικά «αναγνωρίζει το λάθος» της μη ψήφισης από τον ΣΥΡΙΖΑ των προηγούμενων ρυθμίσεων.
«Μου αρέσει η πρόταση» για την απαγόρευση άμεσης ή έμμεσης μεταβίβασης στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, πρόσθεσε ο Γ. Ντόλιος και κάλεσε την κυβέρνηση «να βάλει θετικό πρόσημο στην πρωτοβουλία, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει θετικό πρόσημο στην μονομερή ενέργεια της κυβέρνησης» στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με την τρόικα. 

Πηγή: enikos.gr, - avgi.gr