Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014

Σε χαρμόσυνο και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή βασιλόπιτας για την Ακαδημία μπάσκετ "Ίκαροι" Γιαννιτσών, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.
Σ' ένα κατάμεστο γυμναστήριο από παιδιά της Ακαδημίας  και τους γονείς τους , οι υπεύθυνοι προπονητές Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος έκοψαν την βασιλόπιτα για την καινούργια χρονιά 2014 και ευχήθηκαν υγεία ,καλή πρόοδο στα μαθήματα και αγωνιστικές επιτυχίες για τους μπασκεμπωλίστες και μπασκεμπωλίστριες των 'Ικάρων".
Τρία ήταν τα τυχερά φλουριά και αντίστοιχα  παιδιά έλαβαν για δώρο από μια - τί άλλο- μπάλα μπάσκετ!
Σπόντης Νίκος: "...
Το 2013 υπήρξε μια επιτυχημένη χρονιά  χρονιά για τους Ίκαρους. Αφήνουμε πίσω αυτό το έτος και εύχόμαστε το 2014 να είναι μια  εξίσου καλή χρονιά για όλους, με  υγεία, ευτυχία, καλή πρόοδο στα μαθήματα και αγωνιστικές επιτυχίες! Εμείς σαν προπονητές , από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε τον δύσκολο δρόμο της καθημερινής αλλά και σωστής μπασκετικής προετοιμασίας  απέναντί σας και ευελπιστούμε και στην δική σας ανταπόκριση και το 2014...."
Σερέτης Θεολόγος: "....
Ευτυχισμένο το νέο έτος 2014, με υγεία, φώτιση, ευτυχία, ευχόμαστε σ’ όλο τον κόσμο μια καλή και δημιουργική χρονιά, και σε όλα τα μέλη της Ακαδημίας μας  μπασκετικές χαρές και πρόοδο! Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά των "Ικάρων" που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο με χαμόγελα και αισιοδοξία!....Καλή συνέχεια σε όλους!...."






Δεν υπάρχουν σχόλια: