Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Δίπλωμα Σολίστα Πιάνου σε σπουδαστή του Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών

ΜΕ ΒΑΘΜΟ «ΑΡΙΣΤΑ» ΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ- ΕΞΕΤΑΣΗ
Ένας ακόμη σπουδαστής του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. του δήμου Πέλλας, ολοκλήρωσε με επιτυχία των κύκλο σπουδών του.
Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βοσκίδης, σπουδαστής του τμήματος Πιάνου του καθηγητή Γιάννη Ζγούρα, αφού ερμήνευσε ένα πρόγραμμα υψηλών τεχνικών απαιτήσεων σε ρεσιτάλ- εξέταση που διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, την περασμένη Κυριακή, απέκτησε το Δίπλωμα Σολίστα Πιάνου με τον βαθμό «Άριστα».
Την επιτροπή απετέλεσαν οι: Γιάννης Ανδρόνογλου (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Α.Δ.Ω.Γ. και Πρόεδρος Επιτροπής), Σαράντης Κασσάρας (Σολίστ-καθηγητής πιάνου Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης), Νίκος Κυριόσογλου (Σολίστ, Καθηγητής Πιάνου Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και διδάσκων Πανεπιστημίου Μακεδονίας) και Αναστασία Βαρβέρη (Πιανίστας-Μουσικολόγος). Οι προαναφερθέντες διαθέτουν σημαντική καλλιτεχνική και εκπαιδευτική σταδιοδρομία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, γεγονός που ενισχύει την μέριμνα του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών για απονομή πτυχίων και διπλωμάτων ανταγωνιστικών στην ευρύτερη αγορά εργασίας και αυτό διότι η ανταγωνιστικότητα ενός ακαδημαϊκού τίτλου εξαρτάται από το κύρος του Ιδρύματος που το χορηγεί και της εξεταστικής επιτροπής.
Η πρόεδρος και το ΔΣ της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. αλλά και η καλλιτεχνική διεύθυνση του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών συγχαίρουν τον Χρήστο Βοσκίδη και την οικογένεια του και του εύχονται ένα λαμπρό μουσικό μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: