Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ

O Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός έκοψε την βασιλόπιτα του την Κυριακή 26 Ιανουρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Την εκδήλωση που διοργανώθηκε από τους υπεύθυνους της ομάδας τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων καθώς και οι γονείς τους. Το χιόνι που έπεφτε το απόγευμα έδωσε μαγικό τόνο στην εκδήλωση και δημιούργησε εύθυμη διάθεση σε όλους. Ο πάτερ Δίος Νικόλαος για άλλη μία χρονιά καθήλωσε τους παρευρισκομένους οι οποίοι με τη δυναμική παρουσία τους έκαναν την αίθουσα να μοιάζει μικρή. Κάθε τμήμα έκοψε τη δική του βασιλόπιτα με τους νικητές να μοιράζονται μπάλες από τη WILSON και ενδύματα από τα PINK και FREE WEAR.
Οι τυχεροί που έτυχαν τα φλουριά ήταν οι Γρουίτσης Δημήτριος, Μίσκος Νικόλαος, Αναγνωστάκου Σοφία, Ρωσσικοπούλου Χριστίνα και Τράπκος Δημήτριος.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν από τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου παιχνίδια τα οποία σύντομα θα παραδοθούν από τους ίδιους στην Παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. Έδεσσας και στο ορφανοτροφείο Γιαννιτσών "Παναγία η οδηγήτρια". 











Δεν υπάρχουν σχόλια: