Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Στις 29/01 η επίσημη πρώτη της αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα

Παρουσία του Προέδρου και της Πρωθυπουργού της Republika Srpska η παρουσίαση του επικεφαλής της Αντιπροσωπείας κ. Βασίλη Λάμπρου 
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Μίλοραντ Ντόντικ και της Πρωθυπουργού κας. Ζέλικα Τσβιγάνοβιτς της Σερβικής Δημοκρατίας (Republic Srpska) μιας από τις δύο αυτόνομες οντότητες της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11.30 π.μ. τα επίσημα εγκαίνια του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της στη Θεσσαλονίκη, όπως και η παρουσίαση του επικεφαλής κ. Βασίλειου Λάμπρου.  
Η Σερβική Δημοκρατία (Republica Srpska) αποτελείται κυρίως από Σέρβους οι οποίοι ξεπερνούν σε πληθυσμό το ένα εκατομμύριο κατοίκους και έχουν ιστορικά, θρησκευτικά και ανθρωπιστικά, παράλληλες αλληλουχίες με τον Ελληνισμό. Την ερχόμενη Πέμπτη θα εγκαινιαστεί και επίσημα, η αμοιβαία θέληση για δημιουργία ισχυρών δεσμών,  μεταξύ Ελλάδος και REPUBLIKA SRPSKA  ενώ θα απευθυνθεί προσκλητήριο προς Έλληνες και Σέρβους που αγαπούν την εξωστρέφεια και το επιχειρείν, τον πολιτισμό και την παιδεία των δυο χωρών,  να αγκαλιάσουν με εμπιστοσύνη και σιγουριά  την προσπάθεια αυτή. 
Με την ευκαιρία των επίσημων εγκαινίων του γραφείου, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Σερβικής Δημοκρατίας (Republica Srpska) στην Ελλάδα κ. Βασίλειος Λάμπρου και η σύζυγός του, θα δεξιωθούν την ερχόμενη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα “Αριστοτέλης” του ξενοδοχείου “Μακεδονία Παλλάς”, τον Πρόεδρο της οντότητας κ. Μίλοραντ Ντόντικ, την Πρωθυπουργό Ζέλικα Τσβιγάνοβιτς και τους εκπροσώπους φορέων, οργανισμών και διπλωματικών αντιπροσωπειών από τη Θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: