Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής της Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιαννιτσών

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια  
ή 
Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη (ή τον ψεύτη), αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη
(Απάντηση στην ανακοίνωση των πέντε πρώην μελών της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ:  «Δεν συζητήθηκε ποτέ καμιά μοιρασιά δημαρχιακής θητείας για το δήμο Πέλλας»)
Αντιγράφουμε από το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης της 7ης-3-2014 της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ: «… Αγωνιώντας για τη συμμετοχή και παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές κι εφόσον στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν πολλοί φίλοι, κατατέθηκε με δική μου πρωτοβουλία πρόταση συνεργασίας με τον Παπανικολάου, με παρόντα τον ΣΥΡΙΖΑ σε κατάρτιση προγράμματος, όρους ψηφοδελτίου, την ανάληψη μισής θητείας στον Δήμο κ.λπ.. Μετά την άρνηση της Κίνησης  (σημείωση: ΑΝ.Α.Σ.Α.) να κατέβει σε οποιονδήποτε διάλογο, ένιωθα τελείως απεγκλωβισμένος από κάθε ηθική υποχρέωση και αποφάσισα την υποψηφιότητά μου στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο…».
ΛΑΚΗΣ ΒΕΛΙΓΡΑΔΗΣ: «… Τελευταία προσπάθεια της Σ.Ε. (σημείωση: Συντονιστικής Επιτροπής) αφορούσε στη συνεργασία της ΑΝ.Α.Σ.Α. με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ με σκοπό την ανατροπή. Την ίδια μέρα συναντηθήκαμε με τον Παπανικολάου, ο οποίος δέχθηκε τη συνδιαμόρφωση προγράμματος, κατάρτισης ψηφοδελτίου, ανάληψη μισής θητείας με επικεφαλής μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Είχαμε απόρριψη από ΑΝ.Α.Σ.Α….».
Για να μην υπάρξει δε οποιαδήποτε υπόνοια ότι είναι πιθανόν να αλλοιώθηκαν τα όσα είπαν τα δύο πρώην μέλη της Σ.Ε. από συντρόφους που … λένε «κατινιές», διευκρινίζουμε ότι το πρακτικό συντάχθηκε και υπογράφτηκε από το τρίτο μέλος της ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ και καταχωρίστηκε στο βιβλίο πρακτικών με Α.Π. 179/11-3-2014 από το τέταρτο μέλος ΑΛΕΞΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ.
Με πραγματική θλίψη 
Η Συντονιστική Επιτροπή της Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Γιαννιτσών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξεγυμνώθηκε η ΑΝΑΣΑ. Άλλα κατήγγειλε η -δήθεν- συλλογική ηγεσία της και άλλα αναφέρονται στα πρακτικά. Όσο και να προσπαθούν η λάσπη δεν πιάνει στον Παπανικολάου γιατί απλά είναι καθαρός (και αυριανός νικητής).