Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΟΙ "ΙΚΑΡΟΙ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Για 11η συνεχή χρονιά η Ακαδημία Μπάσκετ της Α.Ε.Κοζάνης διοργάνωσε  το καθιερωμένο τουρνουά μπάσκετ που γίνεται τις μέρες των Πασχαλινών μαθητικών διακοπών στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ Κοζάνης και οι 'Ικαροι" Γιαννιτσών δεν μπορούσαν ν' απουσιάζουν από ένα τέτοιο μπασκετικό ραντεβού!

Οι ομάδεςς που πήραν μέρος , μαζί με τους "Ίκαρους" ήταν μεταξύ των άλλων οι: Σκυδραικός, Απόλλων Καρδίτσας, Άργος Ορεστικό,Γ.Α.Σ.Έδεσσας2011, Ζαφειράκης Νάουσσας, Πιερικός-Αρχέλαος Κατερίνης, Φίλιππος Βέροιας, Φ.Ο.Αριδαίας, Μεταμόρφωση Βόλου,Κεραυνός Αγίου Γεωργίου κ.α.

Ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος : "....Το τουρνουά  της Α.Ε.Κοζάνης ήταν από κάθε άποψη πετυχημένο! Oι αθλητές μας ανταπεξέλθησαν μ' εντυπωσιακό τρόπο στις προκλήσεις του και αποκόμισαν τα συγχαρητήρια των αντιπάλων παικτών, προπονητών αλλά και γονέων μετά το πέρας τωναγώνων..Εξαιρετικά οργανωμένο το τουρνουά,σε πολύ καλές αγωνιστικές συνθήκες.Θα ξανάρθουμε και του χρόνου!.Συλλέξαμε  κατά γενική ομολογία, τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τη φιλοξενία των διοργανωτών όσο και από  την όλη μπασκετική ατμόσφαιρα!.."








Δεν υπάρχουν σχόλια: