Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

Mεγαλειώδη ήταν η νίκη με τελικό σκορ 52-24 που σημείωσαν- εκτός έδρας- οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών επί του μαχητικής Κρύας Βρύσης,για το πρωτάθλημα μίνι μπάσκετ. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό ,μ΄ωραίες φάσεις,  σκληρές μονομαχίες , όμως οι "Ίκαροι"  περισσότερο ψυχωμένοι και με σωστό κοουτσάρισμα έφτασαν  άνετα στη νίκη.
Στο ξεκίνημα οι Ικαροι πήραν προβάδισμα στο σκορ διατηρώντας το σ' όλες τις περιόδους, κάμπτοντας  την αντίσταση των γηπεδούχων.
«Συγχαρητήρια στα παιδά  για την δίκαιη μεγάλη  νίκη...'' δήλωσε ο προπονητής των Ικάρων Σερέτης Θεολόγος."... Οφείλω να ομολογήσω ότι η Κρύα Βρύση  ήταν καλύτερη από την πρώτη φορά που παίξαμε... Συγχαρητήρια και στον φίλαθλο κόσμοτης  που δημιούργησε μια ζεστή   ατμόσφαιρα σε ένα υπέροχο γήπεδο.. Είμαι  ιδιαίτερα ευχαριστημένος  από την παρουσία μας σήμερα μιας και αγωνιστήκαμε με αρκετές απουσίες!...Δείξαμε όμως  προσοχή στην άμυνα μας και  διαχειριστήκαμε  άψογα τις επιθέσεις μας αφού μας βγήκαν όλα τα συστήματα!..Πιστεύω ο κόσμος να χόρτασε θέαμα σήμερα. Παίξαμε με μια ομάδα γρήγορη που έχει καλό υλικό. Το ματς κρίθηκε στην ψυχραιμία, μιας και η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο νευρική  από εμάς στη διάρκεια του ματς..  Η σημερινή μας νίκη είναι αφιερωμένη στα παιδιά που έλειπαν ...'"
"... Σε ότι αφορά το παιχνίδι αυτό που μας κράτησε ήταν η πολύ καλή άμυνα μας..' δήλωσε ο έτερος κόουτς των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος."..Επίσης  κάναμε μια πλουραλιστική  επιθετικά εμφάνιση με πολλά  εύστοχα σουτ...Δεν αποφύγαμε βέβαια  εύκολα λάθη, απόρρεια και της κόπωσης της χθεσινής συμμετοχής μας στο τουρνουά της Κοζάνης, αλλά το θέλαμε το παιχνίδι,  βγάλαμε πάθος στην άμυνα....Ήταν η έκτη νίκη στο πρωτάθλημα μίνι και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό!....Συνεχίζουμε!..."


Δεν υπάρχουν σχόλια: