Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Clima Energy… Επένδυση στην εξειδίκευση - Υπεύθυνη Μηχανολόγος -Μηχανικός Δήμητρα Πραγκαλάκη

H Clima Energy - ΠΡΑΓΚΑΛΑΚΗ  γεννήθηκε το 1982 στα Γιαννιτσά, όπου δραστηριοποιήθηκε στο σχεδιασμό, τη μελέτη, εγκατάσταση & υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού, επαγγελματικής ψύξης, συμβατικής & ενδοδαπέδιας θέρμανσης, υδρόψυκτων συστημάτων & εξαερισμού. Η Clima Energy είναι ένας από τους παλαιότερους σε όλη την ελληνική επικράτεια εξουσιοδοτημένους Blue Dealers της Daikin σε κλιματισμό & θέρμανση, τόσο στα Γιαννιτσά όσο και στο δεύτερο κατάστημα της στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης. 
Παράλληλα, η άνοδος της τιμής των συμβατικών μορφών ενέργειας διαμόρφωσαν ένα νέο περιβάλλον, στο οποίο η Clima Energy  πρωτοπόρησε. Διεύρυνε το χαρτοφυλάκιό της με όλες τις  ηλιακές εφαρμογές, ενώ τα τελευταία χρόνια διείσδυσε στον κλάδο των αντλιών Θερμότητας για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης όπως και στις Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Σήμερα, η Clima Energy - ΠΡΑΓΚΑΛΑΚΗ παρέχει μία από τις πληρέστερες  βεντάλιες  ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων στην Ελλάδα, με τις πλέον αξιόπιστες στρατηγικές  συμμαχίες και με την επίβλεψη μιας ομάδας επαγγελματιών με διαφορετικές εξειδικεύσεις. Στο ενεργητικό της καταγράφονται περισσότεροι από 6.000 ικανοποιημένοι πελάτες που την εμπιστεύονται για αξιόπιστες  λύσεις σε βιομηχανίες, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης, οικίες και εξοχικές κατοικίες, γραφεία, διαμερίσματα, αγροτικές εκτάσεις. 

Η Clima Energy είναι υπερήφανη για τέσσερις λόγους:
  • Διότι χαίρει της εμπιστοσύνης  των κορυφαίων οίκων του εξωτερικού και της Ελλάδας σε κάθε ενεργειακό πεδίο, όπως η Daikin, η Bosch Buderus, η LG, η Hitachi, η Mitsubishi, η Gree, η Samsung, η Hisense, η Olefini, η Elnor, η Airelec, η Nova Florida, η Calpak, η Multibeton, και η Unitherm.
  • Διότι έχει διαχειριστεί τις  τρεις  τελευταίες  δεκαετίες με επαγγελματισμό, γνώση & ευθύνη πάρα πολλά οικιστικά & επαγγελματικά έργα, ενώ παράλληλα έκτισε με πολύ κόπο & επενδύσεις  εξειδίκευση στο πληρέστερο μπουκέτο ενεργειακών μελετών & εφαρμογών, εγκαταστάσεων & υπηρεσιών υποστήριξης & επισκευής.
  • Διότι σε περιόδους κρίσης, η Clima Energy,  συνεχίζει να διατηρεί την εμπειρότερη ομάδα ηλεκτρολόγων & μηχανολόγων μηχανικών, ψυκτικών, υδραυλικών & θερμοϋδραυλικών και τεχνιτών εφαρμοστών.
  • Διότι συνεχίζει να απολάβει της εμπιστοσύνης περισσότερων από 6.000 πελάτες από την Θεσσαλονίκη, την Πέλλα, την Ημαθία, τη Χαλκιδική που την τιμούν με τη διαρκή ανάθεση έργων υποστήριξης των περιουσιακών τους στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: