Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Εθνικός Γιαννιτσών - Πέλλα (0-0)0-3. Ατσαλάκωτος στο βούρκο ο Μέγας - Τα σημερινά αποτελέσματα

Στην 5η θέση στρογγυλοκάθησε η Πέλλα μετά την σημερινή εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού στο ουδέτερο του Πενταπλατάνου. Σοβαρός και πειθαρχημένος ο Μέγας, έμεινε ατσαλάκωτος στο βούρκο και πήρε πανάξια αυτό που ζήτησε περισσότερο από τους τυπικά γηπεδούχους.
Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με λίγες ευκαιρίες, με την Πέλλα να έχει πιο καλές φάσεις μπροστά.στο τέρμα του Εθνικού. Το 0-0 κρίνεται σχετικά δίκαιο.
Στο δεύτερο η Πέλλα ανέβασε ταχύτητα, με τον Εθνικό να μην μπορεί να ακολουθήσει. Η αλλαγή στόχων στην διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος για τον Εθνικό, φάνηκε σ' ακόμη ένα παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Η Πέλλα με κεφαλιά του Μπρατσούδη άνοιξε το σκορ στο 53' κι έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του. για να ακολουθήσει το 0-2 με σουτ του Γεωργιάδη. Το κερασάκι στην λασπωμένη τούρτα έβαλε ο Τόζογλου με φάουλ, γράφοντας το τελικό 0-3. 
Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη της ομάδας μας, που άφησε γρήγορα το παιχνίδι με τον Αλμωπό πίσω της, κι ανέκαμψε άμεσα. Βέβαια η Πέλλα μας έχει συνηθίσει φέτος σε «μία μέλι, μια κεντρί», αλλά σε τέτοιους αγώνες, με τέτοια πειστική απόδοση και μέ τέτοια εμφαντικά αποτελέσματα, έδειξε ότι φέτος αδίκησε τον εαυτό της σε πολλά παιχνίδια και ότι θα μπορούσε το κάτι παραπάνω. Να σημειωθεί τέλος ότι η ομάδα μας υπερτερεί σε πιθανές ισοβαθμίες με Εθνικό και Μάνδαλο για την κατάληψη της 5ης τιμητικής θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο Εθνικός έδειξε πολύ μέτρια πράγματα, συνεπής στην εσχάτως μέτρια αγωνιστική του εικόνα.
Καλή η διαιτησία του σημερινού αγώνα.
Η σύνθεση: Ογκανέζωβ, Σταυρακάκης, Ριζόπουλος, Τόζογλου, Καμπούρης, Γεωργιάδης(Παυλίδης), Μπουράκης(Καραπίττας), Χαχαμίδης, Κούμπους, Μπρατσούδης, Καραμούζας(Κουμαντανίδης)

Αποτελέσματα Σαββατιάτικων Αγώνων
Όλα τα παιχνίδια των μικρότερων κατηγοριών αναβλήθηκαν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Έτσι είχαμε μόνο τους αγώνες της Α1 που έπρεπε να γίνουν με κάθε θυσία και κόστος, λόγω των ασφυκτικών ημερομηνιών. Εύκολο πέρασμα για τον Εξαπλάτανο από το Ριζάρι, ενώ σπουδαίο διπλό για την Άψαλο στο Μάνδαλο, που μπόρεσε και ξεπέρασε και την ψυχολογική πίεση που της προέκυψε από την βαριά και άδικη καμπάνα που της επέβαλε η Ένωση.

Δόξα Μανδάλου - Όλυμπος Αψάλου 1 - 2
Ορφέας Ριζαρίου - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 4

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καθόλου βαριά και άδικη δεν είναι ή καμπάνα, πού επέβαλε η ένωση στην Αψαλο. Εγώ θεωρώ ότι έπρεπε να έχει μια πιο βαριά τιμωρία. Ας μην ξεχνάμε πως δεν είναι πρώτη φορά που σ αυτό το γήπεδο συμβαίνουν έκτροπα.

Πέτρος Κάνος είπε...

Πες μου 9:27 σε παρακαλώ από τότε μέχρι σήμερα ένα μέτρο κατά της βίας που έχει πάρει η Ένωση, για να φτάσει στο σημείο σήμερα να ρίχνει τέτοιες κάμπάνες σε συλλόγους απειλώντας τους ακόμα και με αφανισμό. Ούτε μια σύσκεψη με παράγοντες δεν έχει συγκαλέσει, να ακούσει αλλά και να παρουσιάσει προτάσεις....

Ανώνυμος είπε...

Οι ποινες και οι τιμωριες φανταζομαι αποφασιζονται με βαση τον καπ οποτε δεν υπαρχει θεμα δικαιης η αδικης τιμωριας αν αυτος εφαροστηκε κατα γραμμα.