Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Αποτελέσματα Κυριακάτικων αγώνων στην Ένωση Πέλλας - Η βαθμολογία της Α1 (25η αγωνιστική)

Τρία παιχνίδια περιελάμβανε το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, αφού οι αγώνες των μικρότερων κατηγοριών είχαν αναβληθεί με απόφαση της Ένωσης λόγω καιρικών συνθηκών, κι αυτοί ήταν αποκλειστικά και μόνο για την Α1. Από τους τρεις αγώνες όμως τελικά διεξήχθησαν οι δύο, με το παιχνίδι Ριζό - Άσπρο να αναβάλεται. Στα παιχνίδια που διεξήχθησαν σε πολύ άσχημους αγωνιστικούς χώρους και ήταν ντέρμπι για κορυφή και ουρά, κερδισμένοι βγήκαν οι φιλοξενούμενοι. Η Κρύα Βρύση με άμυνα «λεωφορείο» κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Έδεσσα, σ' ένα νευρικό και κακό αγώνα, όπου οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά χωρίς να μπορέσουν τελικά να βρουν απαντήσεις στο τέρμα που δέχθηκαν από τον Π. Κίτσα στο ξεκίνημα. Αποβολές και μεγάλη ένταση μέσα κι έξω από τον αγωνισιτκό χώρο και παράπονα για την διαιτησία από τους γηπεδούχους. Ο Εδεσσαϊκός έχασε και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.
Στο άλλο παιχνίδι η Νέα Πέλλα «έμπλεξε» αντί να εκμεταλευθεί την συγκυρία της τιμωρίας της Αψάλου, κι έχασε εντός έδρας στο ντέρμπι για την μάχη των plαy out, μ' ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους Γαλατάδες που την πλησίασαν επικίνδυνα.

Α1 ερασιτεχνική
Μ.Α. Ν. Πέλλας - Ολυμπιακός Γαλατάδων 0 - 2
Εδεσσαϊκός - Απόλλων Κρ. Βρύσης 0 - 1 
Δόξα Ριζού - Ηρακλής Άσπρου Αναβολή

Ας δούμε και την βαθμολογία μετά το πέρας της 25ης αγωνιστική που εκτός του ότι έχει εκκρεμότητες, χρειάζεται και τον Βαρουφάκη να μας εξηγήσει και την βαθμολογική ασάφεια, όπως αυτή προκύπτει από τις τιμωρίες των ομάδων, αλλά κι απ' τα εξάποντα-τρίποντα που έχουν να λαμβάνουν οι ομάδες που δεν έχουν «αγωνιστεί» ακόμα με ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και Ελπίδα Έδεσσας που δεν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Αλμωπός και Κρύα Βρύση ισοβαθμούν στην κορυφή, με τους δεύτερους να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά να αγωνίζονται εκτός των άλλων, την τελευταία αγωνιστική στην Αριδαία. Αγώνα λιγότερο έχει και ο Ηρακλής Άσπρου, που κρυφοκοιτάει έναν καλό συνδυασμό αποτελεσμάτων, για να βρεθεί «σφήνα» στην κορυφή. Ο Εδεσσαϊκός μετά την σημερινή ήττα, μάλλον «αυτοκτόνησε», δείχνοντας να έχει τις λιγότερες πιθανότητες. 
Η ομάδα μας βρέθηκε μόνη στην 5η θέση, αλλά την επόμενη αγωνιστική θα εκτίσει το ρεπό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: