Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Αποτελέσματα Κυριακάτικων αγώνων στην Ένωση Πέλλας

Εύκολα νίκησαν και σήμερα οι πρωτοπόροι Αλμωπός και Κρύα Βρύση, με αντιπάλους Ριζό και Εξαπλάτανο αντίστοιχα. Η βαθμολογία δείχνει ισοβαθμία, όμως στο «μαγικό» φετινό πρωτάθλημα, δεν είναι πάντα ότι φαίνεται! Αρχικά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι ο Αλμωπός δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό του, ενώ η Κρύα Βρύση από την άλλη έχει προσθέσει «ξεκούραστα» στις 4 τελευταίες αγωνισιτκές, άλλους 6 βαθμούς και δείχνει να έχει σαφές προβάδισμα για την πρωτιά! Ούτε αυτό όμως είναι η απόλυτη αλήθεια, αφού στο σχετικά «βατό» πρόγραμμα του Αλμωπού, η Κρύα Βρύση έχει να δώσει δύο μόνο αγώνες, αλλά σε «δύσκολες» έδρες αγώνες, στην Πέλλα και την Αριδαία! Δεν πρέπει όμως να ξεγράψουμε Άσπρο και Εδεσσαϊκό, που το φαινομενικά μοναδικό «μελανό» σημείο του προγράμματός τους, είναι ότι θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στην έδρα του πρώτου, την 28η αγωνιστική!
Σημαντική ισοπαλία και για την Νέα Πέλλα σήμερα στην Άψαλο, που της δίνει προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας στα play out και θα πρέπει να ψάξει όμως κι άλλους βαθμούς για να τα καταφέρει, στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχει τις τελευταίες αγωνιστικές.
Μ' αυτά και μ' αυτά, αναμένεται συγκλονιστικό φινάλε σε κορυφή και ουρά, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων.
Στις μικρές κατηγορίες γκολ και θέαμα σε Πολυκάρπη και Νέο Μυλότοπο. Ας δούμε τι έγινε σήμερα στα γήπεδα του νομού:

Α1 ερασιτεχνική
Όλυμπος Αψάλου - Μ.Α. Νέας Πέλλας 1 – 1
Ακαδημία Κρ. Βρύσης - Δόξα Εξαπλατάνου 6 – 0
Αλμωπός - Δόξα Ριζού 3 – 0   

Α ερασιτεχνική - 1ος όμιλος
Άρης Λουτρακίου - Μ.Θ. Λυκοστόμου 2 – 1  
Ένωση Τσάκων - Δάφνη Παναγίτσας 2 – 0  

Α ερασιτεχνική - 2ος όμιλος
Μ.Α. Νέου Μυλοτόπου - Άρης Αθύρων  4 – 2  
Φίλιππος Σταυροδρομίου - Φίλιππος Γιαννιτσών 3 – 1  
Δόξα Παλαιού Μυλοτόπου - Α.Ε. Καρυώτισσας 2 – 0  

Β ερασιτεχνική -1ος όμιλος
Μακεδονικός Μεσημερίου - Δόξα Μεγαπλατάνου 0 – 0  
ΠΑΟ Καρατζόβας - Ακρίτας Σωσάνδρας  3 – 0  
Πολυκάρπη & Μοναστηράκι - Εθνικός Γραμματικού  4 – 3

Δεν υπάρχουν σχόλια: