Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

EΛΑΣ: Τα εφιαλτικά σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ
Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι για να αναγνωρίζουν μεταξύ τους και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Προηγήθηκε η σύλληψη 40χρονου, ο οποίος βίαζε ανήλικους μέσα σε βανάκι, τους οποίους εντόπιζε μέσω του διαδικτύου.
Μάλιστα, όπλως αποκαλύφθηκε σήμερα από την ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες επ΄ αυτοφώρω, είχε κουρέψει μια 16χρονη για να μοιάζει με αγόρι και στη συνέχεια τη βίασε.
Επίσης, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Chat Scanning» της αστυνομίας, εντοπίστηκαν διαδικτυακά και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος (5 ατόμων, και συγκεκριμένα τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 33, 35, 39, 45 και ενός ακόμα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως.
H ΕΛ.ΑΣ αποκάλυψε, επίσης, άλλη περίπτωση, ενός 33χρονου, ο οποίος μετά από έλεγχο των διαδικτυακών συνομιλιών, προέκυψε ότι υποδυόταν τον εργαζόμενο σε πρακτορείο μοντέλων και προέτρεπε τα ανήλικα θύματα του στην ανταλλαγή παιδικού πορνογραφικού υλικού, λέγοντάς τους ότι θα το στείλει σε πρακτορείο μοντέλων στην Αργεντινή, έναντι υψηλής αμοιβής.
Ο 33χρονος είχε μάλιστα καταφέρει να πείσει ανήλικο κορίτσι, 12 ετών, να του αποστείλει αρχικά φωτογραφίες της με ρούχα και στη συνέχεια γυμνές, καθώς και βίντεο, όπου η ανήλικη προέβαινε σε πραγματική πράξη γενετήσιου χαρακτήρα, με πρόσχημα την αποστολή του παραπάνω υλικού σε πρακτορείο μοντέλων στην Αργεντινή, ώστε να της δώσει την αμοιβή των 140.000 ευρώ.
Στη δημοσιότητα το «Εγχειρίδιο Παιδόφιλων»
Παράλληλα, από την ΕΛΑΣ δόθηκε στη δημοσιότητα, με σκοπό να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι γονείς ανήλικων παιδιών και όχι μόνο, «Εγχειρίδιο Παιδόφιλων», στο οποίο εμπεριέχεται «Κώδικας» της μεταξύ τους επικοινωνίας.
Το εν λόγω εγχειρίδιο εντοπίστηκε στο «σκοτεινό διαδίκτυο» (Dark Web), ύστερα από πολύμηνες και στοχευμένες έρευνες εξειδικευμένων Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

 
Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: