Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ROMA CAPUT MUNDI: ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - LAZIO 0-1

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι όπου κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη και από τις δυο ομάδες η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πελλας ηττήθηκε με 1-0 από την περιφερειακή ομάδα του LAZIO. Οι Ιταλοί ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 12' λεπτό του αγώνα όπου κέρδισαν πέναλτυ που έκανε ο Πλιογκας αλλά απέκρουσε σωτηρία ο διακριθέν τερματοφύλακας Αντωνης Τσιφτσης.
Μετά την μεγάλη αυτή ευκαιρία των Ιταλών ,οι νέοι της Πελλας ανέβασαν την απόδοση τους , ισορρόπησαν το παιχνίδι και διεκδίκησαν με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα
Το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 0-0 και οι δυο ομάδες στο δεύτερο ημίωρο πάλεψαν με πάθος και δύναμη για το καλύτερο χάνοντας αμφότεροι ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, πράγμα που κατάφερε να το κάνει η ιταλική ομάδα στο 80' λεπτό του αγώνα με τον vecchotti ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την μοναδική στιγμή ολιγωρίας της άμυνας της Πελλας ύστερα από εξαιρετική απόκρουση του τερματοφύλακα τσιφτση και ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα Από την ομάδα της Πέλλας διακρίθηκαν οι Τσιφτση,Γιαλαμουδης και Πελκας χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με περίσσιο πάθος για ένα θετικό αποτέλεσμα.
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Τσιφτσης, Ηλιαδης, Πλιογκας, Γιαλαμουδης, Λαμπρίδης, Ιωσηφίδης, Κιουλτζοπουλος, Πασσαλιδης, Ατσαμακτσης, Πελκας, Μιχαηλιδης. Αγωνιστηκαν ακόμα και οι Πάρδας, Τσαβδαρης, Λαμπρουδης , Τοσιος & Ζαμιδης .

Δεν υπάρχουν σχόλια: