Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Απόλλων Κρύας Βρύσης - Α.Σ. Ειρηνούπολης (0-0)3-1. Στη Γ' Εθνική ο Απόλλωνας!

Πολύ καλός και αποφασισμένος σήμερα ο Απόλλωνας κυρίως στο δεύτερο που ήταν και πιο αποτελεσματικός, νίκησε εύκολα την Ειρηνούπολη με 3-1 σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το εισιτήριο για την Γ' Εθνική. Ο Απόλλωνας σοβαρός και πειθαρχημένος και με περίσσια θέληση, απέφυγε τις κακοτοπιές και κατάφερε τελικά αυτό που είχε ως στόχο από το καλοκαίρι, την άνοδο στη Γ' Εθνική.
Ο Απόλλωνας αν και δεν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο λόγου του αρχικού άγχους και της αστοχίας στην τελική προσπάθεια, κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, με την Ειρηνούπολη να δείχνει ανήμπορη να αντισταθεί και να χάνει τη μοναδική ευκαιρία της λίγο πριν τη ανάπαυλα. 
Ο χορός των γκολ άρχισε με το καλημέρα στην επανάληψη με τον Γ. Κίτσα να πλασάρει και να ανοίγει το σκορ στο 50', βάζοντας τα θεμέλια της νίκης για τον Απόλλωνα. Η προσωρινή ισοφάριση της Ειρηνούπολης με τον Παρσόπουλο στο 60', δεν πτόησε τον "πρίγκηπα του κάμπου", που με δύο τέρματα των Νήρλα με κεφαλιά(70') και του Σιδέρη(89') απλά σφράγισε τη διαφαινόμενη επικράτηση του. Η ομάδα της Πέλλας εκτός από τα τρία τέρματα, είχε και 5 δοκάρια(τα 3 στο πρώτο ημίχρονο), ενώ ουκ ολίγες φορές ο γκολκίπερ Σεΐτανίδης σταμάτησε τους γηπεδούχους!
Έξαλλα τα πανηγύρια στην Κρύα Βρύση με το σφύριγμα της λήξης, ως επιβράβευση μιας εξαιρετικής και κυρίως μεστής και μεθοδικής πορείας τη φετινή περίοδο της νεοφώτιστης ομάδας στην Α1. Η Ειρηνούπολη που τελείωσε τα μπαράζ χωρίς βαθμό, ήταν ο αδύναμος «κρίκος» του 3ου ομίλου...
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Βαγγελης Ντισιος): Σκαπερδας, Φανιαδης, Παπαδοπουλος Σ., Μπρεγου, Βοταρης Α., Βοταρης Δ. (62' Μισαηλιδης), Κιτσας Γ., Πετριδης (70' Σιδερης), Γκοτσης, Κιτσας Π., Βεζυριανοπουλος (50' Νηρλας).
ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ (Τυριακιδης Γιώργος): Σειτανιδης, Μανδαλης, Συμεωνιδης, Λαμπριανιδης, Τενεκετζης (70' Παντζαρτζιδης), Ματζιαρίδης, Καρυπιδης, Κουκουρακης, Καραγιαννης, Γκελοσανι (76' λ.τ. Ιωακειμιδης), Παρσοπουλος.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Κιλκισιακός νίκησε με το ίδιο σκορ 3-1 τα Μουδανιά, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό να του χαρίσει την άνοδο, αφού δεν κρατούσε την τύχη στα «πόδια» του. Πάντως η αξιόμαχη ομάδα του Κιλκίς, έδειξε πιο φιλόδοξη απ' οποιαδήποτε άλλο αντίπαλο του Απόλλωνα στον 3ο όμιλο.

Τελική Βαθμολογία 3ου Ομίλου
  1. Κρύα Βρύση 15β.
  2. Κιλκισιακός 13β.
  3. Μουδανιά 7β.
  4. Ειρηνούπολη 0β.

Δεν υπάρχουν σχόλια: