Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Α.Ο. Κιλκισιακός - Απόλλων Κρύας Βρύσης (1-0)3-1. Αναβολή στο όνειρο της ανόδου για τον Απόλλωνα

Η ομάδα του Κιλκισιακού ήθελε περισσότερο τη νίκη, κι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο όπου επιβλήθηκε με 3-1 της πρωταθλήτριας Πέλλας Κρύας Βρύσης. Έτσι πήρε αναβολή το όνειρο της ανόδου για την επόμενη και τελευταία αγωνιστική των μπαράζ για τον Απόλλωνα, όταν θα υποδεχθεί τον «αδύναμο κρίκο» του ομίλου, την άποντη Ειρηνούπολη. Ο σοβαρός και πειθαρχημένος Απόλλωνας δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και οι μόνοι αντίπαλοι που μπορεί να έχει, είναι το άγχος και ο κακός του εαυτός...
Οι γηπεδούχοι σήμερα ήταν καλύτεροι από το ξεκίκημα, και πέραν των τριών τερμάτων είχαν 4-5 ακόμα μεγάλες ευκαιρίες να φτάσουν σε ακόμη μεγαλύτερο σκορ, ενώ είχαν και δύο ακυρωθέντα γκολ του Μπελίτσα. Ο Απόλλωνας παρότι μέτριος και με αριθμητικό μειονέκτημα για αρκετή ώρα, ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 80', όταν οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ.
Στο 33' ο Λογγινίδης πάσαρε στον Μάναλη για το 1-0. Στο 57' ο Λογγινίδης με εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα! Ο Απόλλωνας που δεν έδειξε να πατά καλά στο γήπεδο, κατάφερε να μειώσει στο 61' με τον Γκότση. Το τελικό 3-1 πέτυχε στο 80' ο Σάββας Παπαδόπουλος μετά από κόρνερ του Λογγινίδη και μονοκόμματο σουτ, δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα στους φιλοξενούμενους που έψαχναν την «χρυσή» ισοφάριση. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Απόλλωνας είχε δοκάρι σε σουτ του Μισαηλίδη, κι έτσι δεν μπόρεσε να «σώσει» ούτε και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Στο 54' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σιδηρόπουλος για το Απόλλωνα.
Καλύτερος ο Κιλκισιακός σήμερα, πήρε δίκαια τη νίκη, αλλά συγχρόνως και το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία, αναπτερώνοντας έστω και προσωρινά τις ελπίδες του για την κατάληψη της πρώτης προνομιούχου θέσης. Η διαφορά που χωρίζει πλέον τις δύο ομάδες είναι δύο βαθμοί. Κάτι που σημαίνει ότι αν νικήσει το Κιλκισιακός, ο Απόλλων δεν βολεύεται με κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Την τελευταία αγωνιστική ο Απόλλων υποδέχεται την Ειρηνούπολη, ενώ ο ΑΟΚ τα Μουδανιά.
Α.Ο. Κιλκισιακός: Ζάικος, Καλόνικος (63' Τιτόπουλος), Κομπαλία, Χότζα, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος, Μπελίτσας, Σωκ. Παπαδόπουλος, Τακαβάκης (24' Μάναλης), Λογγινίδης, Παρπουτσής (74' Νικολαΐδης).
Απόλλων Κρύας Βρύσης: Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ. (20′ Κίτσας Γ.), Παπαδόπουλος Σ., Μισαηλίδης, Βοτάρης Α., Βοτάρης Δ., Κίτσας Π. (65′ Μπρέγκου), Πετρίδης, Σιδηρόπουλος, Δανιηλίδης (45′ Νήρλας), Γκότσης

Π.Ο. Μουδανιών - Α.Σ. Ειρηνούπολης (1-0)2-1
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες, τα Μουδανιά «καθάρισαν» πολύ δύσκολα την Ειρηνούπολη με γκολ στις καθυστερήσεις. Η Ειρηνούπολη μπορεί να είναι ουραγός και χωρίς βαθμό στον όμιλο, εντούτοις δείχνει να πουλάει πολύ ακριβά το «τομάρι» της στα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού τόσο στο Κιλκίς, όσο και σήμερα στα Μουδανιά, έχασε τον αγώνα στις λεπτομέρειες και με γκολ στις καθυστερήσεις! Αν της δοθεί και επιπλέον «κίνητρο» την τελευταία αγωνιστική, κανείς δεν ξέρει πόσο επικίνδυνη μπορεί να εμφανιστεί... Κάτι που πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο Απόλλωνας και να παίξει σοβαρά από το πρώτο μέχρι το ενενηκοστό λεπτό, για να μην βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων... Αν και σε παρόμοιες περιπτώσεις, τις περισσότερες φορές, οι ομάδες αναζητούν την «θαλπωρή», το «κίνητρο» και την «ασφάλεια» της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα και τους φιλοξενεί...
Και τα δύο τέρματα για τους γηπεδούχους από την άσπρη βούλα με την εσχάτη των ποινών, το πρώτο με τον Ταρασίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και το δεύτερο με το Νάση στις καθυστερήσεις του αγώνα! Στο 60' είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την Ειρηνούπολη ο Λαμπριανίδης.

Βαθμολογία - 3ος Όμιλος
1. Απόλλων Κρύας Βρύσης - 12 Βαθμοί / Γκολ 9-4
2. Α.Ο. Κιλκισιακός - 10 Βαθμοί / Γκολ 12-8
3. Π.Ο. Μουδανιών - 7 Βαθμοί / Γκολ 5-8
4. Α.Σ. Ειρηνούπολης - 0 Βαθμοί / 4-10

Δεν υπάρχουν σχόλια: