Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Σε προχωρημένες συζητήσεις η Πέλλα με σέντερ φορ Β' Εθνικής!

Η Πέλλα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε προχωρημένες συζητήσεις με σέντερ φορ που θήτευσε με μεγάλη επιτυχία σε αρκετές ομάδες Β' Εθνικής, γεμίζοντας με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.
Ικανότατος εντός κι εκτός περιοχής και ακατανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, ερωτική επαφή με τα δίχτυα  ο 37χρονος ελεύθερος επιθετικός ποδοσφαιριστής έχει περάσει ένα φεγγάρι κι από ομάδα της Σούπερ Λίγκα, έχοντας όλες τις προδιαγραφές για να αποτελέσει τον φόβο και τον τρόμο για κάθε αντίπαλη άμυνα στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της Πέλλας. 
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που συνδέεται φιλικά με τον πρόεδρο Βασίλη Στεφανίδη, ο οποίος και χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση. Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν εκτός από τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη στις οποίες έχει βρεθεί μέχρι στιγμής μια βάση συζήτησης, κυρίως κι από το ποιοι θα παραμείνουν τελικά στο ρόστερ της ομάδας, αφού προτεραιότητα του προέδρου και της διοίκησης συνολικά, είναι οι γηγενείς ποδοσφαιριστές, κι αυτοί εκτός Πέλλας που αγωνίστηκαν πέρυσι με την φανέλα του Μ.Α. Πέλλας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή Κώστα Νινιατσούδη.
Για ευνόητους λόγους κι αυτό αποτελεί μέρος της συμφωνίας προέδρου-ποδοσφαιριστή, είναι τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή να δημοσιοποιηθούν, μόνο κι αν τελικά προκύψει η μεγάλη μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: