Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Οι πρώτες μεταγραφές του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας ανακοινώνει την απόκτηση δύο ιδιαίτερα ποιοτικών και ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών.
Πρόκειται για τους Δήμο Καλπακίδη από την Α.Ε.Κ. Καρυώτισσας(Μέσος)* και Θάνο Μυτακόπουλο από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών(Μέσος). Η μεταγραφή του Θάνου Μυτακόπουλου, αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά την Δευτέρα.
Είναι οι πρώτες μεταγραφές για τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, ενώ η διοίκηση κινείται με μεθοδικότητα και χωρίς υπερβολές και για κάποιες άλλες σοβαρές περιπτώσεις νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό, δίνοντας ευκαιρίες και δείχνοντας εμπιστοσύνη στους νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές και επενδύοντας παράλληλα στο πολλά υποσχόμενο μέλλον αυτών των παιδιών αλλά κι αυτό του συλλόγου.
Μέσα στη ερχόμενη βδομάδα αναμένεται και νέα ανακοίνωση μεταγραφών αλλά και ανανεώσεων ποδοσφαιριστών για το σύλλογό μας.
Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας ζητά συγνώμη για την αρχικά λανθασμένη φωτoγραφία του ποδοσφαιριστή Καλπακίδη. Ο «δαίμων της συνωνυμίας» έβαλε το χεράκι του...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο μπαμ με Καλπακίδη η Πέλλα