Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Πελλιώτης μεγαλοεπιχειρηματίας αρωγός και χορηγός στη φετινή προσπάθεια του συλλόγου

Μετά από προγραμματισμένη συνάντηση και μακρά συζήτηση, ήρθε χθες σε συμφωνία ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Στεφανίδης με γνωστό πελλιώτη μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος πείστηκε να ασχοληθεί ενεργά και να προσφέρει τόσο οικονομικά, όσο και με το κύρος και τις γνωριμίες του, στη φετινή προσπάθεια του συλλόγου. Γίνεται πλέον αντιληπτό, ότι αλλάζουν άρδην τα δεδομένα, ο σχεδιασμός και ο αγωνιστικός προσανατολισμός του συλλόγου, ο οποίος σύλλογος πλέον από απλά φιλόδοξος και διεκδικητικός, καθίσταται απόλυτα ανταγωνιστικός με υψηλότατους στόχους και βλέψεις.
Πρόκειται για γνωστό πελλιώτη μεγαλοεπιχειρηματία που κατοικοεδρεύει μόνιμα στη Θεσ/νίκη, ενώ επιχειρηματικά δρα και αναπτύσσεται, πέραν των πλούσιων εγχώριων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του και σε διεθνές περιβάλλον με σημαντικές οικονομικές και επαγγελματικές συνεργασίες. Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη καταρχήν δημιουργεί και διαμορφώνει άλλα οικονομικά πλαίσια και δεδομένα στα διοικητικά του συλλόγου, ενώ κι από την άλλη, ωθεί και αναγκάζει διοίκηση-τεχνικό τιμ-παίκτες, να βάλουν ακόμα ψηλότερα τον πήχυ σε ότι αφορά τους φετινούς αγωνιστικούς στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Διευκρινίζεται ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας εξαιτίας μεγάλου φόρτου εργασίας και επαγγελματικών ταξιδιών αυτή την περίοδο για την διευθέτηση και κλείσιμο κάποιων σοβαρών επιχειρηματικών συμφωνιών, δεν θα καταφέρει να βρεθεί κοντά στην ομάδα νωρίτερα από την έναρξη των πρώτων επίσημων αγώνων της, δηλαδή αυτών του κυπέλλου που όπως ακούγεται και λέγεται θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη. Θέλει ο ίδιος να διαμορφώσει άποψη ιδίοις όμμασι, μιας κι εκτός από πετυχημένος επιχειρηματίας είναι καλός γνώστης του ποδοσφαίρου, ώστε να κρίνει πόσο και πως θα χρειαστεί να συνεισφέρει στο σύλλογο, ώστε αυτός να επιτύχει τους μεγάλους στόχους του. 
Τέλος οι δύο άνδρες συμφώνησαν ο σύλλογος να κινηθεί στο επόμενο δίμηνο με τον αρχικό του προγραμματισμό και ότι βοήθεια, προσθήκη ή ακόμα και νέος σχεδιασμός χρειαστούν στη συνέχεια, να συναποφασισθούν και να μπουν άμεσα σε εφαρμογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: