Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Αποτελέσματα αγώνων σε ΕΠΣ Πέλλας και Γ' Εθνική - Βαθμολογίες

Διασυρμών συνέχεια για Εσώβαλτα και Άψαλο, αυτή τη φορά από Καλή που πέτυχε μάλιστα και το σκορ της ημέρας και Μελίσσι αντίστοιχα, με το Μελίσσι να παραμένει για ακόμη μία αγωνιστική μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα. Αναγέννηση και Πρόμαχοι σ' ένα αδιάφορο από κάθε άποψη παιχνίδι, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στα Γιαννιτσά.
Τέλος το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της αγωνιστικής της Α1 στη Νέα Τραπεζούντα ανάμεσα σε Εθνικό και Μάνδαλο, κρίθηκε από δύο κεφαλιές, από μία σε κάθε ημίχρονο για τις δύο ομάδες. Σκόραραν οι Μπουρνάζης(25') για το Μάνδαλο το οποίο προηγήθηκε και Μπαμπαλής(85') για τον Εθνικό ισοφαρίζοντας τον αγώνα και σώζωντας έτσι κάπως τα «προσχήματα». Οι γηπεδούχοι πριν την ισοφάριση, είχαν την ευκαιρία του αγώνα, όταν έχασαν πέναλτι με τον Ροντρίγκο Μπλατσέρη, που νικήθηκε στην μονομαχία με τον Νώντα Ακριτίδη(Βίντεο). Καλύτερη εικόνα για το Μάνδαλο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές όμως φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα, με τον Εθνικό να ανεβάζει απόδοση και πίεση στο δεύτερο, δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές καλές ευκαιρίες και να διεκδικεί τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Γκολ για το Μάνδαλο στην μοναδική αξιόλογη προσπάθεια των φιλοξενουμένων στο δεύτερο ημιχρονο από τον Αναστασιάδη λίγο πριν την λήξη, ακυρώθηκε ως οφσάιντ του σκόρερ από τον δεύτερο βοηθό Τετραγώνη. Διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους, τόσο για την φάση του πέναλτι όσο και για το ακυρωθέν γκολ. Το Μάνδαλο έδειξε κάποια από τα καλά του στοιχεία, αλλά αυτό που ήταν πιο εμφανές απ΄ όλα, ήταν η έλλειψη αξιόπιστων εναλλακτικών λύσεων με την ομάδα να φαίνεται «σκασμένη» από δυνάμεις όταν ο Εθνικός πίεσε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, κι όταν παίκτες-κλειδιά ήταν στην μεγαλύτερη διάρκεια εκτός αγώνα, είτε λόγω απόδοσης, είτε λόγω τραυματισμού. Ο Εθνικός καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο του Μαυροβουνίου, με κείνη την εμφάνιση στην κυριολεξία να απομυθοποιείται από την συνολική σημερινή.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες αξιοσημείωτες και σήμερα, κάποιες ιδιαίτερα παραγωγικές ισοπαλίες. Ανακατατάξεις είχαμε και στις θέσεις ανόδου των δύο ομίλων της Α' ερασιτεχνικής. Νίκη για τα Άθυρα, ήττα για την Ραχώνα, ήταν τα σημερινά αποτελέσματα των γειτονικών μας ομάδων.
Ήττες για τις ομάδες του νομού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τον Αλμωπό να ηττάται από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου στην Αριδαία και τον Εδεσσαϊκό που παλεύει για την παραμονή, να διασύρεται στην Καρδία. Για τον Εδεσσαϊκό εκτός αποστολής ο Ιωσηφίδης λόγω τραυματισμού, ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική έστω και ως αλλαγή, ο Μεταξάς. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα για τις ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας και οι βαθμολογίες σε Α1 Ερασιτεχνική και 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής:
Μια προσφορά


Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 16η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 1-6
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 1-1
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 1-8
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 1-1
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ Αναβολή

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 16η αγωνιστική
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 3-1
ΠΟΛΥΚ/ΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 1-5
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 1-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 16η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-0
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ 1-1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 2-1
ΑΕΚ ΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 1-2
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 1-1
M.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ - Π ΝΕΟΛΑΙΑ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 2-3
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ 4-4

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 14η αγωνιστική
Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 4-4
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 5-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 14η αγωνιστική
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 1-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-2

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 26η αγωνιστική
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 0-1
ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 4-1
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 2-4
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-2
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ - ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 0-0
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ - ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 1-1
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 6-0
ΡΕΠΟ: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεν έχουν προστεθεί ακόμη στην βαθμολογία, οι τρεις σημερινοί βαθμοί της Σωσάνδρας χωρίς αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: