Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Οι προτάσεις του Θωμά Γιόφκου για μια απαραίτητη και ουσιαστική Συνταγματική Αναθεώρηση

Ομιλούμε εδώ και μερικές μέρες για την Συνταγματική Αναθεώρηση λοιπόν ιδού κάποιες σκέψεις και προτάσεις!!!! Μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 151 από 300 που είναι σήμερα, όχι δικαίωμα σε βουλευτές να είναι εκλεγμένοι πάνω από δύο τετραετίες ή δύο εκλογικές αναμετρήσεις!!!!! Κατάργηση εντελώς να καταργηθεί ή ασυλία ή το κατά κόσμον γνωστό άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών... δε θέλει τροποποίηση κατάργηση θέλει!!!!! Να μη μπορούν να έχουν τη χώρα σε οικονομική επιτροπεία, αν δεν έχουνε τη σύμφωνη γνώμη όλων των βουλευτών στο 100% και αν δεν γίνει δημοψήφισμα να μη μπορούνε να παραδίδουν τη χώρα και τους πολίτες ως πρόβατα επί σφαγής χωρίς δημοψήφισμα στα κτήνη των διεθνών οικονομικών και να μας δίνουν βορά στα οικονομικά κτήνη του παγκόσμιου καπιταλισμού και της νέας τάξης!!!!
Όπως έκαναν όλοι αυτοί το 2010 και μετά!!! Όταν ο δανεισμός της χώρας περνάει το 30% του ΑΕΠ, αυτομάτως να χάνει τη δεδηλωμένη η κάθε κυβέρνηση, ο πρόεδρος της χώρας και ο μισθός του να πέσει κατά 90% ή να είναι θέση τιμής αμισθί για παλαιούς πολιτικούς κύρους κι όχι μία μαριονέτα που είναι σήμερα και τότε έτσι θα είναι απλώς να μην πληρώνεται!!!!! Όσα κόμματα χρωστούν δανεικά πάνω από ένα ποσό Χ, να μην μπορούν να κατέβουν σε εκλογές, να απαγορεύεται τα στελέχη των κομμάτων που μπορεί να εμπλέκονται σε ποινικά κολάσιμες πράξεις, να συμμετέχουν σε εκλογές ή σε οποιαδήποτε θέση εις τα κοινά. Βουλευτικές, Ευρωβουλευτικές, Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές να μη δύναται να συμμετέχουν εφόσον έχουν εμπλοκή σε κακουργήματα!!!!
Η ασυλία βουλευτών θα πρέπει επίσης να αναιρείται όταν διώκονται βουλευτές για κακουργήματα και να τελειώνουν πρώτα με τη δικαιοσύνη και αν αθωώνονται επιτέλους μόνο τοτε και μόνον να μπορούν να δηλώσουν πολιτευτές κομμάτων. Επίσης να απαγορεύεται σε κόμματα να δανείζονται από τράπεζες διότι πιεζόμενοι εκ του δανεισμού, υποκύπτουν σε οτιδήποτε και μόνο με τον φόβο του χρέους των κομμάτων τους προκαλώντας ζημιές εις το κράτος του οποίου ηγούνται!!!
Να ελευθερώσουν επίσης τα χέρια δικαστών και εισαγγελέων και να μη σταματούν σε καμία νομική υπόθεση εμπλοκής πολιτικών και να μην πηγαίνει στη βουλή κατευθείαν, αλλά στα ποινικά δικαστήρια, να μην παραγράφονται ποτέ αυτά τα αδικήματα κομμάτων και πολιτικών για κανέναν λόγο και να έχουν όλοι αυτοί την πραγματική τιμωρία που τους αξίζει!!! Και φυσικά ούτε ειδικά κελιά, ούτε ειδική μεταχείριση, αλλά κοινές φυλακές όπως όλοι οι εγκληματίες!!! Τολμήστε λοιπόν!!!!
ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΜΑΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΚΟΚ
Αυτή θα ήτανε μία Συνταγματική Αναθεώρηση απαραίτητη και ουσιαστική και όχι όλες οι άλλες που ήταν και είναι επιδερμικές και μόνο για το θεαθήναι...
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό κύριε Τσίπρα και όλοι οι άλλοι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι!!!!!

Θωμάς Γιόφκος
πρώην Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: