Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Ρώμη 2024 | Φοβερή Εμμανουηλίδου!

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κράταγε το…καλό για τη σημαντικότερη – μέχρι σήμερα – διοργάνωση της χρονιάς. Η νεαρή στη δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τερμάτισε τα 100 μ. σε 11.21 (0,1) ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ και πέρασε εύκολα στον αυριανό ημιτελικό του αγωνίσματος.
Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου ήταν νικήτρια στη σειρά της κάνοντας μία πολύ καλή κούρσα, παρότι στην εκκίνηση δεν έφυγε όσο καλά θα ήθελε αναπτύχθηκε σωστά και έφτασε πρώτη στον τερματισμό.
“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το στάδιο είναι πάρα πολύ γρήγορο, βέβαια ένιωθα κι εγώ πάρα πολύ καλά. Οι προηγούμενες κούρσες ήταν μέτριες σχετικά. Σε κάθε αγώνα έτρεχα 100 μ. και 200 μ. και μου βγήκε η κούραση. Όμως αυτό που είχε σημασία ήταν να είμαστε καλά στον μεγάλο αγώνα. Και είμαι εδώ με στόχο να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Αύριο στον ημιτελικό θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένη και να μην κάνω λάθη. Σήμερα έκανα κάποια λάθη στην εκκίνηση που δε θέλω να επαναλάβω”.
Η αθλήτρια αναφέρθηκε και στον τελικό. “Η πρόκριση στον τελικό είναι ένα όνειρο για εμένα. Είναι ένας δύσκολος στόχος, τον οποίος θα κυνηγήσω”, είπε η νεαρή, που πέρασε στον αυριανό ημιτελικό με τον τρίτο χρόνο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: