Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΞΥ ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ

Για μια ακόμη φορά, το τελευταίο διάστημα, η Ακαδημία μπάσκετ Ίκαροι Γιαννιτσών διοργάνωσαν τουρνουά  φιλικών αγώνων με καλεσμένους αυτή τη φορά τις ακαδημίες του Πανεδεσσαικού.
Έτσι χαρούμενες φωνές, ιαχές υποστήριξης αλλά και επιφωνήματα χαράς για τα σουτ που μπήκαν στα  καλάθια πλημμύρισαν το κλειστό γυμναστήριο του Π. Μυλοτόπου  αποδεικνύοντας ότι  το τουρνουά στέφθηκε με  απόλυτη επιτυχία... Από το πρωί ως αργά το μεσημέρι   επίδοξοι μπασκετμπολίστες και μπασκετμπολίστριες γέμισαν  το παρκέ και τις κερκίδες και το μπάσκετ γέμισε με χαρά δεκάδες  παιδιά αλλά και γονείς, προσφέροντας τους στιγμές παιχνιδιού και  αξέχαστης άθλησης και ικανοποίησης.. .
Οι Ίκαροι που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης των αγώνων του τουρνουά  έμειναν ικανοποιημένοι από την συμμετοχή και το αγωνιστικό πρόσωπο τόσο των δικών τους παιδιών όσο και από τους φιλοξενούμενους Εδεσσαίους και Εδεσσαίες.
Σπόντης Νίκος: "... Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους προπονητές ,αθλητές και γονείς  που, σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, συνδράμουν ηθικά και υλικά στην προσπάθεια που γίνεται για να πρωταγωνιστήσει το μπάσκετ στην περιοχή μας , αναπτύσσοντας παράλληλα τα τμήματα υποδομών  και συμμετέχοντας σε τουρνουά όπως αυτό που διοργανώσαμε! Ευχαριστούμε  τον προπονητή Αναστασιάδη Γιάννη και τους μικρούς μπασκεμπωλίστες-τριες του Πανεδεσσαικού που μας τίμησαν με την λαμπρή αγωνιστική τους παρουσία και την αρχή του fair-play... .Ευχαριστούμε όλους εκείνους τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους της ομάδας, στα Γιαννιτσά και στην ερύτερη περιοχή μας , που συνδράμουν με οποιοδήποτε τρόπο, αγοράζοντας  ημερολόγια,κουπόνια στήριξης, λαχειοφόρους, κάνοντας χορηγίες κ.λ.π.Χωρίς την συμπαράσταση όλων των παραπάνω η θετική πορεία της  Ακαδημίας μας, των Ικάρων  δεν θα είχε επιτευχθεί....Υποσχόμαστε ανταπόδοση  στον Πανεδεσσαικό σε αντίστοιχο τουρνουά που θα διοργανώσουν οι σημερινοί καλεσμένοι μας...".
Σερέτης Θεολόγος: "... Ήταν ένα πετυχημένο τουρνουά με πολύ μεγάλη συμμετοχή, τόσο από τα παιδιά της Ακαδημία μας όσο και από τον Πανεδεσσαικό!..Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να φανήκαμε άξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν.. Όσον αφορά τα παιχνίδια ,απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα,  ήμασταν πολύ καλά  προπονημένοι, πράγμα που φάνηκε στο παρκέ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του τουρνουά, καλή συνέχεια σε όλους!.. Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας νομίζω ότι  είναι εμφανείς! 'Εχουμε το υλικό που χρειάζεται για να προχωρήσουμε με αισιοδοξία στο μέλλον, όμως πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι γιατί ακόμα είναι νωρίς. Είναι δύσκολη και συνεχής η πορεία προς την μπασκετική πρόοδο και τελειοποίηση, όμως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι, όλα είναι στο χέρι μας. Τουρνουά με τουρνουά δείχνουμε ότι έχουμε ένα ικανοποιητικό σύνολο αθλητών-τριών που δεν κοιτάει μόνον το αποτέλεσμα και τη νίκη αλλά προσπαθεί να παίξει σωστό μπάσκετ κι αυτό φάνηκε σήμερα που δεν χαλαρώσαμε και παίξαμε δυνατά ως το τέλος. Σήμερα δε, είμαι διπλά χαρούμενοςγιατί πήραν χρόνο συμμετοχής και παιδιά που μόλις ξεκίνησαν το μπάσκετ και αυτό είναι το ζητούμενο!...Καλή συνέχεια σε όλους!....".
Αναστασιάδης Γιάννης: "... Ευχαριστούμε τους 'Ικαρους Γιαννιτσών για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση ενός πραγματικά όμορφου τουρνουά!..Καμαρώσαμε όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που μας πρόσφεραν ωραίες στιγμές..Περιμένουμε τους φίλους από τα Γιαννιτσά στην όμορφή μας Έδεσσα για μια αντίστοιχη γιορτή του αθλητισμού και του αθλήματος που όλοι αγαπάμε...Συγχαρητήρια σε όλους!!!...."





Δεν υπάρχουν σχόλια: