Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Μια μεγάλη εκτός έδρα νίκη πανηγύρησε το παιδικό τμήμα των "Ικάρων" Γιαννιτσών στο κυριακάτικο ματς με τη Μελίκη Ημαθίας.
Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που τα είχε όλα. δυνατές άμυνες, κρίσιμα σουτ, τεχνικές ποινές και ανατροπές οι μικροί μπασκεμπωλίστες των Ικάρων έφυγαν με το ροζ φύλο αγώνα ικανοποιώντας με την μαχητικότητα και το μπασκετικό πείσμα τους τον προπονητή τους Σερέτη Θεολόγο, αλλά και τους γονείς που ακολούθησαν την ομάδα.
Δυστυχώς την νίκη και τον ενθουσιασμό των Γιαννιτσιωτών επεσκίασε η κλοπή, στην διάρκεια του αγώνα, των προσωπικών πραγμάτων των παιδιών ( μεγάλης αξίας), από "ποντικούς", που τρύπωσαν από φεγγίτη στα αποδυτήρια εκμεταλλευόμενοι την αφοσίωση των εμπλεκομένων στο παιχνίδι!
Σερέτης Θεολόγος(Ίκαροι Γιαννιτσών): "....Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μαχητικότητα και το πάθος που επέδειξαν σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι σ' έναν αξιόμαχο αντίπαλο, αλλά και σ' έναν απαράδεκτο διαιτητή, μέχρι πρόσφατα προπονητή της Μελίκης,ο οποίος έκανε ότι ήταν δυνατόν για να αποσυντονίσει τους παίκτες μου και μένα...Ήταν η  μόλις τρίτη τεχνική ποινή που δέχτηκα στα 20 χρόνια κοουτσαρίσματος  και αυτό νομίζω ότι λέει πολλά και για το ήθος μου αλλά και το σεβασμό μου στους διαιτητές ...αλλά αυτό που ζήσαμε σήμερα , είχαμε ...καιρό να το δούμε! Σε κάθε περίπτωση οι μπασκεμπωλίστες μου έδειξαν ψυχή, χαρακτήρα σ' αυτές τις αντίξοες συνθήκες, ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο μιας και έπαιζαν και με μεγαλύτερους αντιπάλους!...Ευχόμαστε καλή πορεία στους αντιπάλους μας αλλά και υγεία και ανάλογες επιτυχίες στα παιδιά μας, που μόχθούν στις προπονήσεις....Μας λύπησε αφάνταστα το γεγονός της διάρρηξης των αποδυτηρίων μας , χάθηκαν χρήσιμα και  μεγάλης αξίας πράγματα , κάνουμε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την κλοπή να το δηλώσει στην Ασφάλεια Αλεξάνδρειας ή Βεροίας!...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: