Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Κάλεσμα ανοιχτής σύσκεψης για 22 Μάρτη στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο 25 Γενάρη, 6μμ, κτίριο ΕΡΤ-3
Ανοιχτή Σύσκεψη φορέων, σωματείων, κινήσεων
για συνδιοργάνωση της 22 Μάρτη και στη Θεσσαλονίκη

Η ΚΕΕΡΦΑ απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις κινήσεις, τα σωματεία και τις οργανώσεις της αριστεράς στη Θεσσαλονίκη, σ’ όλο τον κόσμο των αγώνων ενάντια στα μνημόνια και την τρόικα να συντονιστούμε σε μια μαζική καμπάνια σ’ όλη τη βόρεια Ελλάδα για τις 22 του Μάρτη. Να οργανώσουμε και στη Θεσσαλονίκη μέρα μαζικής αντιφασιστικής και αντιρατσιστικής  γιορτής ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους αντιφασίστες σ’ όλο τoν κόσμο.
Το αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα στην Ελλάδα βρίσκεται πρωταγωνιστής στη μάχη για να κόψουμε τα φτερά στους απατεώνες ρατσιστές των κυβερνήσεων αλλά και στους επίδοξους φύρερ, όχι μόνο εδώ αλλά σε όλη την Ευρώπη. Μπροστά στις ευρωεκλογές του Μαΐου έχουμε καθήκον να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας για να κερδίσουμε όλο τον οργισμένο κόσμο στην ελπίδα του αντικαπισταλισμού και να στείλουμε τους φασίστες στο περιθώριο. Η έκκληση για συντονισμένη στην Ευρώπη και σ’ όλο τον κόσμο μέρα αντιρατσιστικής και αντιφασιστικής δράσης στις 22 του ερχόμενου Μάρτη είναι μια σημαντική ευκαιρία.
Συμμετέχουμε στη  διεθνή μέρα δράσης κατά της φασιστικής  απειλής και του ρατσισμού που καλούν κινήματα και συνδικάτα στην Ευρώπη στις 22 Μάρτη. Ήδη σε Λονδίνο, Γλασκώβη, Βαρκελώνη, Κοπεγχάγη, Βαρσοβία, Βιέννη, Ν.Υόρκη, Μελβούρνη καλούν σε μαζικές διαδηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: