Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Κι άλλο κρούσμα κλοπής αυτοκινήτου στην Πέλλα

Μπορεί ο ταχυδρόμος να «χτυπάει» πάντα δυο φορές, οι κλέφτες όμως ήδη «χτύπησαν» τρεις στην Πέλλα και όλοι φοβόμαστε ότι έπεται και συνέχεια!
Το τρίτο συνεχόμενο κρούσμα κλοπής αυτοκινήτου μέσα σε δύο εβδομάδες στην Πέλλα σπέρνει τον φόβο και τον πανικό! Οι θρασύτατοι δράστες όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, ξαναχτύπησαν με πανομοιότυπο τρόπο λίγο πριν το ξημέρωμα, κι έφυγαν σαν κύριοι χωρίς κανένας να τους αντιληφθεί.
Σήμερα τα ξημερώματα λοιπόν θύμα κλοπής έπεσε και πάλι συντοτίπιτης μας, αφού λίγο πριν το ξημέρωμα, προφανώς οι ίδιοι συνήθεις «άγνωστοι» δράστες που δρουν ανενόχλητοι το τελευταίο διάστημα στην Πέλλα και έκλεψαν τα δύο άλλα αγροτικά αυτοκίνητα πριν από μια εβδομάδα, εισέβαλαν στο περιφραγμένο οικόπεδο του Χ.Κ. και με επαγγελματικό τρόπο παραβιάζοντας τις πόρτες, πήραν το αυτοκίνητο και εξαφανίσθηκαν. Ο ιδιοκτήτης θορυβημένος από τα άλλα δύο πρόσφατα κρούσματα κλοπής «προνόησε» ατυχώς, να πάρει το αυτοκίνητο από το δρόμο όπου το είχε συνήθως παρκαρισμένο μπροστά στο σπίτι του και να το βάλει σε υπόστεγο μέσα στην περιφραγμένη του αυλή, προκειμένου να προφυλλάξει όσο του ήταν δυνατό την περουσία του.
«Συγκυριακά» πρόκειται και πάλι για αγροτικό αυτοκίνητο, κι ακόμη πιο «συκγυριακά» μάρκας WV TARO! Η μόνη διαφορά με τα άλλα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα είναι το χρώμα, αφού το τελευταίο «λάφυρο» των δραστών είναι κόκκινο και όχι άσπρο όπως τα δύο προηγούμενα...
Ξεκάθαρο γίνεται πλέον αφού δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά τα αυτοκίνητα μετά από μέρες, ότι οι κλέφτες τα κάνουν φύλλο και φτερό, παίρνοντας ότι ανταλλακτικό τους χρειάζεται και δεν τα χρησιμοποιούν μόνο ως «εργαλεία» δουλειάς. 
Κανείς δεν μπορεί να καταλογίσει βέβαια τίποτα στην «αποδυναμωμένη» από προσωπικό αστυνομία, που μόλις και μετά βίας καταφέρνει να βγάλει υποτυπώδεις βάρδιες, για ένα δήμο με χαώδη γεωγραφικά όρια. Η εναπομείνασα ομάδα φύλαξης με τόσα σοβαρά κρούσματα, απλά δεν μπορεί πλέον να δικαιολογήσει δυστυχώς την ύπαρξη της... Έτσι οι πολίτες ανασφαλείς και απροστάτευτοι, παραμένουν στο έλεος της διάθεσης των κακοποιών στοιχείων και μόνο με δικά τους βασικά μέτρα προφύλαξης.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να μπορέσει η ομάδα φύλαξης να είναι υπαρκτή θα πρέπει να την βοηθήσουμε κιόλας όχι μόνο οικονομικά αλλά εθελοντικά για να μπορέσει να κάλυψή περισσότερες ώρες περιφρούρησης και όχι να είναι όλοι αραχτοί στο σπίτι τους και να την καταδικάζουν, θα πρέπει λοιπόν εάν θέλουν κάποιοι να έρθουν ας ρωτήσουν σε κάποιο άτομο που γνωρίζουν είδει στην ομάδα τι πρέπει να κάνουν για μπουν στην ομάδα και να την δυναμώσουμε

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και 19-20 μήνες που υπάρχει η ομάδα φύλαξης δεν είχαμε κανένα κρούσμα στα σπίτια του χωριού μας και αυτό είναι το σπουδαιότερο.Όχι ότι και τα αυτοκίνητα δεν είναι σοβαρό συμβάν.Οπότε αντί να κατηγορείτε και να ρίχνετε ευθύνες στην ομάδα φύλαξης...στηρίξτε την προσπάθεια μας... εθελοντικά και οικονομικά γιατί πιστεύω θα υπάρξουν και χειρότερα κρούσματα.

Μπέκας Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 5-6.000 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΠΕΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μια ομάδα συμπολιτών μας, αντί να συχνάζει στα καφενεία
και στις καφετερίες, προτίμησε να κάνει το ίδιο,
στα πανηλίθια κιόσκια, βόρεια και νότια του χωριού,
με σκοπό την πάταξη του υποτιθέμενου εγκλήματος.
Μόλις όμως συντελέστηκε αυτό, που όλοι απευχόμασταν,
οι της υποτιθέμενης "φύλαξης" νιαουρίζουν σα γατάκια.
Δε σας φταίει η λειψανδρία, αγαπητοί μου φύλακες,
και πολύ δε περισσότερο, η αποδοχή που λαμβάνετε
από τους συγχωριανούς μας.
Τα αίτια της αποτυχίας να τα αναζητήσετε στην
κεντρική σύλληψη, στο σχεδιασμό και στην εφαρμογή
της, κατά τα άλλα, άδολης και καλοπροαίρετης πρωτοβουλίας σας.
Τρεις φίλοι μας, τρεις συγγενείς μας θρηνούν για τις
περιουσίες τους που χάθηκαν.
Τι τους απαντάτε;
Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που δε σας αναλογούν,
σε τίποτε δε μπορεί να σας κατηγορήσει κάποιος
για τις πρόσφατες κλοπές.
Για το μόνο που μπορεί να σας προσαφθεί μομφή,
είναι η ακροδεξιά πρακτική και νοοτροπία σας.
Κατά τα λοιπά, χαρά στο κουράγιο σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΓΑΒΓΙΣΗΣ.ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ.ΚΑΤΗΓΟΡΗΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΟΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΗΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΥΛΑΞΗΣ.Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΕΙΑ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΛΕΥΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν είναι κτήμα της αριστεράς. Τα αστικά καθεστώτα έκαναν πολύ περισσότερα για τους εργαζόμενους απ΄ ότι όλη η αριστερά. Κανείς δεν σκότωσε τόσους εργάτες και αγρότες, όσους ο Στάλιν, ο Μάο, ο Πολ Ποτ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός πως ο Στάλιν την ώρα που ξεκινούσε ο Β΄ ΠΠ είχε εξοντώσει τα ¾ της Κεντρικής Επιτροπής που τον είχε εκλέξει, τους καλύτερους στρατιωτικούς διοικητές και στο σύνολο της αιματοβαμμένης δεσποτείας του, σκότωσε πολύ περισσότερους σοβιετικούς πολίτες από τον «μαύρο» ομόλογο του, τον Αδόλφο. Κανείς δεν σκότωσε τόσους κομμουνιστές όσους ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι ή Κόμπα ή Στάλιν, που κάποτε, πλην των ληστειών για χρηματοδότηση της επανάστασης, ήταν κι αρμόδιος να παίρνει το ποσοστό της «προστασίας» από τα μπορντέλα της Γεωργίας. Μετά το νταβαντζιλίκι ήρθαν οι μαζικοί φόνοι.

Ανώνυμος είπε...

Syntomo anekdoto: Filaxi Pellas, xa xa xa.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ 12:47 π.μ.
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΑΓΜΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΤΟ 1977 ΣΤΟΝ ΕΠΕΝΙΤΗ ΤΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΙΑΚΟ. ΤΗ ΕΠΕΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΝΩΣΤΕ 7.53μμ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΕΠΕΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΟΗΤΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

μέσα στις πολιτισμένες απόψεις βλέπω ότι οι ακροδεξιές απόψεις συνεχίζονται από μερικούς...κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Όσο δεν είχαμε κρούσματα κανείς δεν μιλούσε και τώρα φταίει και κατηγορείται η φύλαξη...ξεφτιλίζεστε για τα κομματικά σας...και τίποτα άλλο...Αλλά τι περιμένεις από ηλεκτρονικούς ανώνυμους ψευτόμαγκες...φτου σας ξεφτίλες...ντρέπομαι που έχω τέτοιους συγχωριανούς..!!! Χ.Μ. φυσικά..!!!

Ναυαρίνο είπε...

!!! Χ.Μ. φυσικά..!!!

Καλό θα ήταν να μη ντρέπεσαι για τους συγχωριανούς σου, γιατί όλο το χωριό δεν είναι σαν και σένα. Το Χ.Μ. σημαίνει Χρυσαυγίτης Μιχαλολιάκος, φυσικά?

Ανώνυμος είπε...

Ή μήπως Χίτλερ-Μουσολίνι;

Ανώνυμος είπε...

Ρώτα τον Πέτρο τι σημαίνει ΧΜ βλάκα ανώνυμε....

Ανώνυμος είπε...

Και προφανώς βλακέντιε δεν εννοώ όλους τους συγχωριανούς....!!