Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Απόφαση παράτασης πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού ΙΔΟΧ στην Πέλλα

Απόφαση παράτασης πρόσληψης του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού στο πλαίσιο της ενταγμένης στο Ε.Π. "Μακεδονίας - Θράκης" πράξης του έργου «συντήρηση-Ανάδειξη αρχαιολογικού χώρου Πέλλας και περιοχής της – Β’ φάση», με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με δυνατότητα περαιτέρω παράτασης έως το τέλος του έργου ως εξής:

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yppot/ada/%CE%92%CE%99%CE%A89%CE%93-%CE%99%CE%91%CE%A3

Η διάρκεια της παράτασης απασχόλησης του εν λόγω προσωπικού θα είναι για τα διαστήματα που αναφέρονται παραπάνω, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως το τέλος του έργου. 
Η απασχόληση θα είναι πενθήμερη και δε θα υπερβαίνει τις 40 ώρες την βδομάδα, ακολουθώντας το εβδομαδιαίο ωράριο λειτουργίας της Υπηρεσίας στον αντίστοιχο κλάδο, ενώ σε περίπτωση που κάποιος από τους εργαζόμενους δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντα του, η ΙΖ΄ Ε.Π.Κ.Α. δύναται να προχωρήσει σε λύση της σύμβασης του.
Η μισθοδοσία του προσλαμβανομένου θα βαρύνει τις πιστώσεις του έργου «Συντήρηση-Ανάδειξη αρχαιολογικού χώρου Πέλλας και περιοχής της – Β’ φάση» η οποία έχει ενταχθεί στο Ε.Π. Μακεδονίας, Θράκης 2007-2013 με κωδικό 2010ΣΕ01480001.
Η αμοιβή του ανωτέρω προσωπικού θα καθορίζεται από το ισχύον για το ευρύτερο δημόσιο τομέα ενιαίο μισθολόγιο.
Μετά τη συμπλήρωση του ανωτέρω χρονικού διαστήματος απασχόλησης το προσωπικό απολύεται αυτοδίκαια από την υπηρεσία χωρίς αποζημίωση από την αιτία αυτή και χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: