Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Τα αποτελέσματα της Κυριακής στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Πέλλας

Μετά και τους σημερινούς αγώνες γίνεται πλέον πιο εύκολα αντιληπτό, ότι η ομάδα μας πρέπει να προσανατολισθεί αγωνιστικά κοιτώντας μόνο ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.
Πάντως εκεί που αρχίζεις να πιστεύεις ότι όλες οι ομάδες, λίγο πολύ, αρχίζουν να προδιαγράφουν την φετινή αγωνιστική τους πορεία και να κάνεις πιο ασφαλείς εκτιμήσεις για την τελική κατάταξη στην βαθμολογία, έρχονται άμεσα τα αποτελέσματα να σε διαψεύσουν και να σε κάνουν να φοβάσαι την πρόβλεψη...
Στο Εξαπλάτανο η ισοπαλία που πήρε στην εκπνοή η τοπική ομάδα μπορεί να έσωσε τα προσχήματα, σίγουρα όμως προβλημάτισε αφού μετά την ήττα στο Μάνδαλο, ήρθε και απώλεια βαθμών εντός έδρας μ' έναν αντίπαλο που δεν αποτελεί και μνημείο σταθερότητας φέτος. 
Στην Έδεσσα η Ελπίδα που είναι και η προσεχής μας αντίπαλος, καθάρισε εύκολα όπως αναμενόταν την παραπαίουσα Κερασιά.
Στον Νέο Μυλότοπο η τοπική ομάδα μετά την θετική παρένθεση δύο αγώνων άντεξε μόνο ένα ημίχρονο, πριν παραδοθεί αργότερα εύκολα στις «ορέξεις» του ανεβασμένου Εθνικού Γιαννιτσών.
Στην γειτονιά μας, η Νέα Πέλλα θα μπορούσε να στήσει γλέντι στην πλατεία του χωριού αφού βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και τελείωσε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη του Αλμωπού, όμως ήρθε πολύ γρήγορα στο δεύτερο η επιστροφή στην σκληρή πραγματικότητα και τον προβληματισμό, με τους φιλοξενούμενους να ανατρέπουν το σκορ και να παίρνουν το τρίποντο. Αςδούμε όλα τα σημερινά αποτελέσματα στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Πέλλας. Η βαθμολογία της Α1 και το σχετικό σχόλιο, λόγω ελλείψεως χρόνου, θα αναρτηθούν αύριο πρωί πρωί με την δροσούλα...

Α1 ερασιτεχνική
Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου - Εθνικός Γιαννιτσών 0 - 3
Μ.Α. Ν. Πέλλας - Αλμωπός 1 - 2
Δόξα Εξαπλατάνου - Εδεσσαϊκός 1 - 1
Ελπίδα Έδεσσας - ΠΑΟ Κερασιάς 4 - 0

Α ερασιτεχνική-1ος όμιλος
Δόξα Ριζού - Ένωση Τσάκων 5 - 0
Μακεδονικός Ίδας - Α.Σ. Άγρας 1 - 1
Όλυμπος Αψάλου - Άρης Νησίου 2 – 1
ΠΑΣ Ξιφιανής - Ηρακλής Γαρεφίου 1 - 2
Άρης Λουτρακίου - Νίκη Καλής 2 - 1
Μ.Θ. Λυκοστόμου - Νίκη Βορεινού 3 - 1  

Α ερασιτεχνική-2ος όμιλος
Μ.Α. Αρσενίου - Άρης Αμπελείων 1 - 0
Φίλιππος Γιαννιτσών - Δόξα Μελισσίου 0 - 1
Άρης Παλαιφύτου - ΠΑΟΚ Αραβησσού 2 – 2
Μακεδονικός Πλαγιαρίου - ΠΑΟ Δάφνης 3 - 0 (α.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: