Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Το μεγάλο φαγοπότι…

Φτάνει πια… Δεν μπορώ άλλο να ακούω πολιτικούς να βρίζουν τους πολίτες αυτού του τόπου ως διεφθαρμένους την ώρα που οι ίδιοι είναι χωμένοι μέχρι τα μπούνια στη διαφθορά!!!

Δυστυχώς μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις στο θέμα των επισφαλών δανειοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου φάνηκε καθαρά ότι ο καθένας από αυτούς αλλά και τους ημέτερους προσπαθούσε και προσπαθεί  να συμμετάσχει στο πάρτι της μίζας σε όλα τα επίπεδα… Και γιατί όχι με τον νόμο έκτρωμα του Βενιζέλου όλα θα σκοντάψουν στον νόμο περί ευθύνης υπουργών!!!

Όλοι πια το έχουν καταλάβει για τα καλά, ακόμη και τα Ευρωπαϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν πάρει φόρα και βαράνε τους συγκυβερνώντες την ώρα που τα δικά μας, κάνουν τα κορόιδα!!!

Μάλιστα το περιοδικό Spiegel επανέρχεται στο σκάνδαλο των αποκαλύψεων γύρω από τα εξοπλιστικά προγράμματα στην Ελλάδα. Με τίτλο «Μετρητά πάνω στον καναπέ» συνοψίζει τα στοιχεία που προέκυψαν από τις ανακρίσεις ύποπτων προσώπων από τις ελληνικές εισαγγελικές αρχές και διερευνά την πιθανή εμπλοκή της γερμανικής εταιρίας αμυντικών συστημάτων Krauss-Maffei Wegmann στις μίζες που φέρονται να διοχετεύθηκαν σε αξιωματούχους στην Ελλάδα.

Αυτά βλέπουν οι πολίτες της Ευρωζώνης και λένε ότι οι Έλληνες δεν βάζουμε μυαλό και τους αξίζει να παθαίνουν αυτά που παθαίνουν αφού καθόμαστε στα αυγά μας και δεν ξεσηκωνόμαστε εναντίον αυτής της πολιτικής αλητείας!!!

Μιχαλού
Πηγή: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: