Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ "ΙΚΑΡΟΥΣ" ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ

Την στεναχώρια από την ήττα της Κυριακής  με τον Μέγα Αλέξανδρο , προσπαθούν να ξεπεράσουν στο παιδικό τμήμα των 'Ικάρων" Γιαννιτσών.  Ο προπονητής Σερέτης Θεολόγος   βγήκε μπροστά με δηλώσεις του και έδωσε το σύνθημα, ενώ την ίδια ώρα στους "Ίκαρους" γίνεται προσπάθεια να μην πέσει η ψυχολογία των νεαρών καλαθοσφαιριστών  στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Αιγινιακό..
«Σκασμένοι» λοιπόν  είναι οι "Ίκαροι"  μετά την ήττα στο ντέρμπι "αιωνίων", ωστόσο ο κόουτς Σερέτης Θεολόγος προσπάθησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του:
"...Παιδιά, δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Δεν μας ταιριάζει αυτό. Ψηλά το κεφάλι και μην ξεχνάτε ότι είμαστε οι Ίκαροι! Δεν μας ταιριάζει η στεναχώρια  και η κατήφεια" είπε  μεταξύ άλλων ο τεχνικός των" μπλέ" στα αποδυτήρια και πρόσθεσε:
"...Θέλω να είστε υπερήφανοι για τους εαυτούς σας, για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Είναι λογικό να είστε στεναχωρημένοι από τον τρόπο που χάσαμε γιατί κατά διαστήματα είμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί   και μπορούσαμε ίσως να διεκδικήσουμε την  τη νίκη... Δείξατε ότι έχετε δυνατότητες, αλλά εάν μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι, η δουλειά μας θα πάει χαμένη. Πρέπει να συνεχίσουμε. Προς το παρόν, θέλω να ηρεμήσετε, να ανακτήσετε ψυχολογία και τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε για το παιχνίδι και ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσουμε. Αλλά να θυμάστε ότι έχετε μεγάλες δυνατότητες...Παίξαμε σ' ένα γήπεδο που δεν έχουμε ούτε μία ώρα προπόνηση, με δύο απουσίες κάτω από τα καλάθια με την απουσία του Καράμπελα και Πεδικάτση, και με μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους!... Είχαμε τις ευκαιρίες μας να πάρουμε το παιχνίδι αλλά δεν τα κατσφέραμε.. Με πίστη όμως και υπομονή θα προσελκύσουμε και τις επιτυχίες!
  Παίξαμε πολύ καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και μακράν καλύτερα από τον πρώτο γύρο! Σε κάποια σημεία όμως δεν αντιδράσαμε σαν μεγάλη ομάδα και το πληρώσαμε. Έγιναν παιδαριώδη λάθη τα οποία μας στοίχισαν. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και μπορούσαμε να έχουμε φύγει με το ροζ φύλο αγώνα...Κρατάω την καλή εμφάνιση και θα δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Ο στόχος είναι να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια!....Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας, ο ανταγωνισμός που εμείς πρεσβεύουμε, σε υγιή και αθλητικά πλαίσια ,είναι προς όφελος όλων των αθλητών!....."


Δεν υπάρχουν σχόλια: