Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Νέος Μυλότοπος - Πέλλα (0-1)0-3

Την πρώτη νίκη της εκτός έδρας την φετινή αγωνιστική περίοδο πέτυχε σήμερα η ομάδα μας, νίκη βεβαίως και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας που μάλλον εξασφαλίζει την οριστική απεμπλοκή της σε σενάρια play out. Η Πέλλα εξαργύρωσε επιτέλους και βαθμολογικά, έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσουμε στην 24η αγωνιστική, την καλή παρουσία που είχε σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια. Ξόρκισε παράλληλα το «φάντασμα» και την «κατάρα» της φετινής ισχνής εκτός έδρας βαθμολογικής συγκομιδής της, που κλόνιζε εν πολλοίς και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών μας, που έβλεπαν σε πολλούς αγώνες να είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους και να μην τα καταφέρνουν....
Η ομάδα μας κατάφερε πολύ νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Βογιατζή πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Ήταν καλύτερη σε όλο το πρώτο ημίχρονο, σ' ένα ποιοτικά μέτριο παιχνίδι που παρακολούθησαν οι φίλαθλοι. Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους γηπεδούχους, ενώ το αντίθετο δημιουργούσε πανικό στην αντίπαλη άμυνα σε κάθε επίσκεψη μπροστά από το τέρμα του Νέου Μυλοτόπου.
Στο δεύτερο σχεδόν με την επανέναρξη απλοποιηθηκαν ακόμη περισσότερο τα πράγματα, με την κεφαλιά-γκολ του Καραμούζα, που μάλλον έβαλε «ταφόπλακα στις όποιες θεωρητικά ελπίδες της τοπικής ομάδας να πάρει κάτι από την σημερινή αναμέτρηση. Απο κει μετά πλήρης ο έλεγχος της αναμέτρησης από την ομάδα μας, κυριάρχησε και κράτησε μπάλα, χωρίς να αφήνει πολλά περιθώρια να απειληθεί πλην μιας δυο περιπτώσεων, που στατιστικά και μόνο θα συνέβαιναν έτσι κι αλλιώς με οποιονδήποτε αντίπαλο. Το τρίτο γκολ με τον Ρίσκο ένα δεκάλεπτο πριν το τελικό σφύριγμα, ήταν το κερασάκι στην τούρτα της πρώτης εκτός έδρας επιτυχίας για την ομάδα μας, που τόνωσε κι άλλο την ψυχολογία εν' όψει του επερχόμενου γειτονικού ντέρμπι με την Νέα Πέλλα. Κορυφαίοι για την ομάδα μας οι Χαχαμίδης, Γάκης, Γκουτούδης, Ρίσκος.
Καλύτερη η Πέλλα, απόλυτα δίκαιη η επικράτησή της, απέναντι σ' ένα αντίπαλο κυριολεκτικά «φάντασμα» του παρελθόντος, που έδειξε ότι πολύ δύσκολα θα ξεμπλέξει με την υπόθεση παραμονή.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη και των βοηθών του.

Η σύνθεση: Ζαχαριάδης, Γάκης, Γκουτούδης, Καμπούρης, Ξανθόπουλος, Χαχαμιδης(Καραλής), Καραμούζας, Κορώνας, Δεληλάμπου(Στάγκος), Ρίσκος, Βογιατζής(Εμμανουηλίδης).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ -ΑΠΟΡΙΑ.ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ..[ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΜΑΝΔΑΛΟ-ΠΕΛΛΑΣ]ΚΑΙ 11 ΒΑΘΜΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΑΖ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Πέτρος Κάνος είπε...

1.Η ισοβαθμία με το Μάνδαλο δεν μπορεί να βγάλει κάτι αν δεν γίνει το δεύτερο ματς στην Πέλλα.
2.Η διαφορά που μετράει για απευθείας σωτηρία χωρίς αγώνα play out, είναι να έχει ο 10ος 8+ βαθμούς από τον 13ο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ