Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

I have seen the enemy and is us.......! Αυτός που το είπε δεν ήταν Ελληνας , αλλά ταιριάζει απόλυτα για την Ελλάδα και Κυπρο.
Παρακολουθώντας τα Ελληνικά γεγονότα τών τελευταίων 3-4 ετών και τών αδελφών Κυπρίων σημερινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο stupidity και ανικανότητα aπό τους διοικούντες πολιτικούς και των δύο κρατών; Και γιατί αυτό το βρώμικο παιχνίδι παραπλάνησης και απόκριψης της αλήθειας εκ' μέρους των περισσότερων ΜΜΕ ;
Θέλουν να μας πείσουν οτι για ολα φταίνε οι εταίροι ; Λές και οι ιδρυτές της ενωμένης Ευρώπης σκοπός τους ήταν τό πώς να καταστρέψουν Ελλάδα και Κύπρο; Λες αυτοί οι Ευρωπαίοι μας δέχτηκαν Ελλάδα και Κύπρο και μας έκαναν Members με σκοπό σε λίγα χρόνια να μας καταστρέψουν και να μας πετάξουν έξω ; Λες και οι εταίροι έπαιρναν τις μίζες ;
Αυτοί οι πρωτεργάτες που έκαναν το Club έκαναν και Rules ( κανόνες ). Και οί υπόλοιποι που επιθυμούσαν να γίνουν μέλη στο Club υποθέτω διάβαζαν και συμφωνούσαν με αυτούς τους κανόνες. Οπως φαίνεται κάποιοι δεν τους διάβασαν .Η τους έγραψαν......!!!!
Η μάνα (ολλες οι μανάδες) δεν ξεχωρίζει τα παιδιά της σε λεβέντες και κακορρίζικους. Τα αγαπάει ολα το ιδιο. Μπορεί ή Ελλάδα και ή Κύπρος σε αυτή την οικογένεια που λέγεται Ευρώπη να ήταν ( οπως εξελίχτικαν τα πράγματα ήταν) τα κακορρίζικα παιδιά . Αλλά καθόνταν στο ιδιο τραπέζι που παίρνονταν οι αποφάσεις. Είχαν τα ίδια δικαιώματα με τους λεβέντες του βορρά. Πάντα μπορούσαν να βάλουν βέτο εαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν ήταν δίκαιοι. Αλλά οπως αποδείχτηκε τα παιδιά δεν ήταν μόνο κακορρίζικα αλλά ήταν και ψεύτες. Εξ' aλλου οπως είπε και Ευρωπαίος αξιωματούχος πάντα ήξεραν για τα ψέματα. Και αποτέλεσμα οπως λέει και ή παροιμία μιά του κλέφτη δυό του ψέυτη.
Εδώ σ' αυτόν τον κόσμο λένε. !!! If you have a problem you diagnose it and then you try and fix it. Particularly if the problem is serious. Where as the modern Greek and Cypriot Politicians approach is to cover the problem up .
Ελληνικά οταν ή σκεπή του σπιτιού σου αρχίζει να μπάζη νερό το διορθώνης. Δεν αφήνεις να γεμίση το σπίτι νερό και να ξεθεμελιωθή. Το Ελληνικό πρόβλημα αρχισε από την μεταπολίτευση. Και οι διοικούντες αντι να καθαρίσουν την κοπριά την παράχωναν. Και να που τώρα ξεχείλισε και η μπόχα έφτασε στα πέρατα του κόσμου. Το Κυπριακό μπορεί να μην εχει τόσο βάθος αλλά απ' οτι φαίνεται οι διοικούντες του χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο.
Οπως βλέπετε αδέλφια Ελληνες και Κύπριοι ο ένοχος είναι ο γειτονά σου ,ο φίλος σου , ο συγγενής σου, με λίγα λόγια είσαι εσύ ο ίδιος.
Κύριοι διοικούντες αρκετά ψευτήσατε είστε ανίκανοι να διοικήτε. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ !! Η καλύτερα κάν' τε το οπως ο πρώης Πρωθυπουργός της Ν. Κορέας που είχε φιλότιμο και ήξερε τι εννοεί ευθύνη και αυτοκτόνησε. Φαντάζεστε τι θα γινόταν στην Κορεάτικη Βουλή εαν εφερναν το κράτος τους σ' αυτό το χάλι ; Θα έκαναν ομαδικό χαρακίρη...
Peter Triantafyllos Toronto

Δεν υπάρχουν σχόλια: