Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ο πανικός τους οδηγεί στον φθηνό δρόμο της προβοκάτσιας και του λαϊκισμού

Περιμέναμε ότι θα δεχθούμε «χτυπήματα κάτω από τη μέση» κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Περιμέναμε ότι οι γνωστοί - άγνωστοι λασπολόγοι που περιφέρονται… Πέρα Δώθε ανώνυμα, εξυπηρετώντας, χωρίς καμιά ντροπή, συγκεκριμένα συμφέροντα, θα «ξαναχτυπούσαν».
Αλλά δεν περιμέναμε ότι αυτό θα γινόταν τόσο γρήγορα, στην έναρξη του αγώνα της παράταξής μας και με τόσο βρώμικα, ύπουλα και χυδαία μέσα…
Η επερχόμενη συντριβή των συμφερόντων που υπηρετούν, τους έχει οδηγήσει σε πανικό. Τους έχει οδηγήσει στον φθηνό δρόμο της προβοκάτσιας και του λαϊκισμού, τον μοναδικό δρόμο που έχουν μάθει  καλά στα τόσα χρόνια της πολιτικής τους μιζέριας.
Με ένα βρώμικο και άθλιο τρόπο έχουν εξαπολύσει τα «παπαγαλάκια» τους …Πέρα Δώθε και προσπαθούν να κατασυκοφαντήσουν τον αγώνα μας και την παράταξή μας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Εμείς τους απαντάμε με θέσεις και αρχές, με διάλογο και πρόγραμμα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, λέξεις και έννοιες άγνωστες σε αυτούς.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι στην σημερινή εκδήλωση της παρουσίασης των Θέσεων και των Αρχών της «Δημοτικής Ενότητας» στα Γιαννιτσά, δεν έχει προσκληθεί κανένα κομματικό πολιτικό πρόσωπο, πολύ δε περισσότερο κανένας αρχηγός κόμματος.
Τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξής μας τον έχουμε αποδείξει στην πράξη. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που παραβρίσκονται και φωτογραφίζονται με καμάρι σε εκδηλώσεις κομμάτων, όπως έγινε σε πρόσφατη κοπή πίτας στα Γιαννιτσά, όπου οι δήθεν «ανεξάρτητοι» υποψήφιοι δήμαρχοι έδωσαν τα κομματικά διαπιστευτήριά τους.
Δηλώνουμε -και το έχουμε αποδείξει στις προηγούμενες εκλογές- ότι οι υποψήφιοι Δημοτικοί, Τοπικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι του συνδυασμού μας προέρχονται από όλα τα κόμματα. Δεν ζητήσαμε από κανένα να αποποιηθεί την κομματική του ιδιότητα ή την ιδεολογία του.
Επίσης, έχω αποδείξει προσωπικά στην μέχρι τώρα αυτοδιοικητική μου  πορεία, είτε ως υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, είτε μέσα από την θητεία μου ως δήμαρχος Γιαννιτσών, ότι λειτουργώ έξω από τις λογικές των λεγόμενων «κομματικών γραμμών».
Όμως, ως υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησα και ζητώ να συνεργαστούμε πέρα και πάνω απ’ τις κομματικές μας προτιμήσεις βάζοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ τη δημιουργική διάθεση, μετά από 4 χρόνια στασιμότητας και παρακμής.
Κλείνοντας, οφείλω να γνωστοποιήσω ότι είναι αυτονόητη η προσφυγή μας στην Δικαιοσύνη, όταν θίγεται η αξιοπρέπεια και κατασυκοφαντείται    οποιοδήποτε μέλος και υποψήφιος της παράταξής μας, αλλά και όταν επιχειρείται με τέτοιο λαϊκίστικο, φθηνό και -φυσικά- ανορθόδοξο τρόπο, ο επηρεασμός του εκλογικού σώματος ενόψει των εκλογών της 18ης Μαϊου.
 
Για την Δημοτική Ενότητα
Νίκος Παπανικολάου
Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: