Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ROMA CAPUT MUNDI: Με δύο ήττες ξεκίνησε η ΕΠΣ Πέλλας

Δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός για τη ΕΠΣ Πέλλας στο διεθνές τουρνουά ROMA CAPUT MUNDI στην Ιταλία. Και στα δύο παιχνίδια στην βασική ενδεκάδα ο Γιάννης Κούμπους.

Περιφέρεια Λάτσιο / Ρώμης - ΕΠΣ Πέλλας 3-0
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που διεξήχθει για την πρώτη αγωνιστηκή ημέρα του τουρνουά ΄΄ROMA CAPUT MUNDI΄΄ η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας ητήθηκε με 3-0 απο την περιφέρεια του Λάτσιο & Ρώμης.
Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν να μπαίνουν στο αγώνα ορεξάτοι κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ με αξιώσεις με τους Σαρίδη και Ορτζάνη. Στο τέλος όμως του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44ο λεπτό του αγώνα σε μία αδράνεια της άμυνας οι ιταλοί προηγήθηκαν στο σκόρ με τον casu.
Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τους παίκτες της Πέλλας να κυνηγούν την ισοφάριση παίζοντας ανοικτό ποδόσφαιρο ,κάτι όμως που εκμεταλεύτηκαν οι Ιταλοί στις αντεπιθέσεις και αύξησαν τον δείκτη του σκορ στο 68 και 81 με τους gordini και Paniko διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Τον αγώνα της μικτής ομάδας παρακολούθησαν 17 επίσημοι σκάουτερς.
ΕΠΣ Πέλλας: Δεληχατζής, Κούμπος(Γκίσης), Αγγελάκης(Κουντουράς) ,Σαπουντζής,Σφύρτσης,Κουκλίδης, Χόντζιας(Μπίνας), Χαρμάνας(Μπαμπαλής), Λεμονάκης, Σαρίδης, Ορτζάνης (Μονογενίδης).

Ρουμανία - ΕΠΣ Πέλλας 2-0
Ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι όπου κυριάρχησαν το πάθος και η δύναμη και από τις δύο ομάδες , το Εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας κέρδισε δύσκολα με σκορ 2 - 0 την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Πέλλας μπήκαν δυνατά και έφτασαν κοντά στο γκολ χάνοντας κλασσική ευκαιρία με τον Μπαμπαλή (15'). Μέχρι το 32' είχαν τη πλήρη υπεροχή του αγώνα. Σε αυτό το λεπτό ο διαιτητής σε μια φάση διαρκείας στο τέρμα της μικτής μας έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψαν σε γκολ οι Ρουμάνοι κάνοντας το 1-0.

Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Πέλλας συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με τους Ορτζάνη , Σαρίδη και Μπαμπαλή.

Οι Ρουμάνοι έκανα κυρίως αμυντικό παιχνίδι με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά του στο 74'.

Παρόλο την ήττα η αποστολή της ΕΠΣ Πέλλας απέσπασε τα θετικά σχόλια τόσο απο την ομάδα της Ρουμανίας όσο και απο τους παρευρισκομένους.

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : Τοψής, Μπίνας, Αγγελάκης (Κουντουράς), Κούμπους, Σφύρτσης (Γκίσης), Χόντζιας, Χαρμάνας (Κουκλίδης) , Μπαμπαλής (Πάνος) , Λεμονάκης (Μονογενίδης), Σαρίδης, Ορτζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: