Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Εξαπλάτανος - Πέλλα (0-2)0-6. Το πρώτο «διπλό» ήταν εξάσφαιρο και εξάποντο!

Με εκπληκτική εμφάνιση σ' ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, η Πέλλα στην κυριολεξία διέλυσε τον αποσβολωμένο Εξαπλάτανο. Όλα είχαν σήμερα για την ομάδα μας το αριθμητικό "έξι" μπροστά, αφού τόσο το όνομα του αντιπάλου(Εξαπλάτανος), όσο το τελικό σκορ(0-6) αλλά και η συγκομιδή βαθμών(εξάποντο), επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές... Ακόμα κάτι που μας προέκυψε και είχε το "6" σήμερα, ήταν η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αφού η ομάδα μας βρέθηκε να στρογγυλοκάθεται μόνη στην 6η θέση, δεδομένης της ισοβαθμίας Μανδάλου και Εθνικού που βρίσκονται έναν βαθμό ψηλότερα! Τέλος να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ήταν εξ αναβολής(και εδώ "εξ" αλλά όχι αριθμητικό!) για την 20η αγωνιστική.
 Ποιος είναι το αφεντικό στο σημερινό παιχνίδι και ποιος ήθελε περισσότερο τη νίκη, έδειξε η ομάδα μας από το πρώτο ημίχρονο, όταν πήρε τον έλεγχο και προηγήθηκε στο σκορ 0-2, με τέρματα των Γεωργιάδη(10') και Καραμούζα(40'), με τον Εξαπλάτανο να θέλει να αντιδράσει αλλά να μην μπορεί.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο, όταν ο Καραμούζας πέτυχε το 0-3 στο 50'. Οι προσπάθειες της τυπικά γηπεδούχου ομάδας να ξαναμπεί στο παιχνίδι δεν επιτράπηκε από την Πέλλα, αφού αντέδρασε σωστά στο διάστημα της λογικής πίεσης του Εξαπλατάνου. 
Το τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε την Πέλλα να μετατρέπει την αναμέτρηση σε υγιεινό περίπατο και να  πετυχαίνει άλλα τρία τέρματα με τους Παναγιωτέλη(80'), Καραμούζα(85') και Γεωργιάδη(90') και να ανεβάζει στα «ύψη» τον δείκτη του τελικόού σκορ, παράλληλα με την ψυχολογία των νεαρών ποδοσφαιριστών της.
Εξαιρετική η σημερινή εμφάνιση αλλά και ο συνολικός απολογισμός της ημέρας για την ομάδα μας, αφού και καλή μπάλα έπαιξε και πολλά γκολ πέτυχε και κράτησε ανέπαφη την εστία της και πολλούς βαθμούς συνέλεξε(δεδομένων και των +3 βαθμών με τον ΠΑΟΚ), αλλά κυρίως «ξεμπούκωσε» αποβάλλοντας τον κόμπλεξ των εκτός έδρας αγώνων, πετυχαίνοντας το πρώτο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, έστω και στην τυπικά ουδέτερη έδρα του Μανδάλου. Απογοητευτικός ο Εξαπλάτανος, δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό της Πέλλας, αλλά μάλλον ήταν και φανερά επηρεασμένος από τις αλλεπάλληλες φετινές «στραβές» σε όλα τα επίπεδα που του προέκυψαν στο φετινό πρωτάθλημα.
Καλή η διαιτησία είχε εύκολο έργο.
Η σύνθεση: Ογκανέζωβ, Σταυρακάκης(Κουμαντανίδης), Καμπούρης, Τόζγλου, Χωραφάς, Χαχαμίδης, Μπουράκης(Παυλίδης), Κούμπους(Παναγιωτέλης), Μπρατσούδης, Καραμούζας, Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: