Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Πέλλα - Ριζό (0-3)1-3. «Ερωτευμένοι» με τον εαυτό μας...

Πανάξια και δίκαιη νίκη για το Ριζό σήμερα στο γήπεδο της Πέλλας. Η Πέλλα σε άλλη «διάσταση», δεν κατάφερε να μπει ποτέ στις συνθήκες του αγώνα και μάλλον ακόμη δεν έχει καταλάβει από που της ήρθε... Το τραγικό πρώτο μέρος για την ομάδα μας, ήταν αυτό που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήθελε αλλά δεν μπορούσε με το εντελώς άναρχο παιχνίδι που επέλεξε να πιέσει τον αντίπαλο, που την περίμενε με όλους τους παίκτες πίσω από την μπάλα, παίζοντας με το χρόνο και το αποτέλεσμα.
Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς αρχή και τέλος η Πέλλα και με υπεροπτικό στυλάκι, έκανε το Ριζό να μοιάζει υπερομάδα. Μια δυο αξιόλογες φάσεις για την Πέλλα με τους Γεωργιάδη και Νουσιόπουλο δεν βρήκαν στόχο. Από την άλλη η μεσοεπιθετική γραμμή των φιλοξενουμένων πετούσε φωτιές, με την άμυνα της Πέλλας να μην μπορεί να την σταματήσει ούτε με λάσο! Με γκολ των Τσιούπρου(2) και Χατζηγιαννίδη το Ριζό έφτασε να προηγείται άνετα στο 30' με 0-3 και μάλιστα να μην πιέζεται ιδιαίτερα. Ένα ακόμη τετ α τετ των φιλοξενουμένων, θα μπορούσε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, όμως το τελικό σουτ βρήκε την εξωτερική πλευρά του τέρματος. Το 0-3 του ημιχρόνου απόλυτα δίκαιο για τους φιλοξενούμενους, όπως επίσης και ο προβληματισμός στην ομάδα της Πέλλας για την κάκιστη εμφάνιση.
Το δεύτερο ξεκίνησε ελπιδοφόρα για την Πέλλα, αφού μείωσε το σκορ γρήγορα με ωραίο τελείωμα από τον Μπρατσούδη. Όμως από κει και πέρα το χάος... Με τακτική «γιουρούσι» δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά, με την ομάδα του Ριζού σε εντελώς παθητικό ρόλο να περιμένει και να αμύνεται αρκετά εύκολα. Καμία τελική προσπάθεια για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο, που έπαιξαν με τον χρόνο, χτίζοντας πάνω στο ευρύ 1-3 που είχε διαμορφωθεί υπέρ τους. Δυο τρεις καλές ευκαιρίες για την Πέλλα με τους Γεωργιάδη, Καραμούζα και Καμπούρη δεν μπόρεσαν να την ξαναβάλουν στο παιχνίδι και μοιραία όσο κυλούσε ο χρόνος, δεν υπήρχε καθαρό μυαλό και οι λανθασμένες επιλογές ήταν φυσική συνέπεια. Τελικό σκορ 1-3, μια πολύτιμη νίκη για τους φιλοξενούμενους και την Πέλλα να πετάει στα σκουπίδια την καλή εμφάνιση και το διπλό με τον Εξαπλάτανο.
Η κακή απόδοση της Πέλλας, ήταν η αιτία που δεν βγήκαν στο γήπεδο οι εμφανείς αμυντικές αδυναμίες των φιλοξενουμένων, που όμως μεσοεπιθετικά έπεισαν απόλυτα με ταχύτητα και εκτελεστική δεινότητα. Η ομάδα μας έδειξε σήμερα να είναι «ερωτευμένη» με τον εαυτό της κυρίως στο πρώτο μέρος δείχνοντας υπεροψία και έπαρση, αφού μάλλον θεώρησε ότι με την εμφάνιση και τη φόρα της προηγούμενης αγωνιστικής, θα παίρνει αποτελέσματα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος...
Η σύνθεση: Βελκόπουλος, Σταυρακάκης, Καμπούρης, Τόζογλου(Μπουράκης), Χωραφάς, Παναγιωτέλης(Μπρατσούδης), Νουσιόπουλος, Χαχαμίδης, Κούμπους(Κουμαντανίδης), Γεωργιάδης, Καραμούζας.




























Δεν υπάρχουν σχόλια: