Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη , την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου , το Τουρνουά Μπάσκετ  που διοργάνωσαν  οι ακαδημίες των ομώνυμων Εκπαιδευτηρίων   σε συνεργασία με τους "Ίκαρους" Γιαννιτσών.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος τα περισσότερα τμήματα των δύο συλλόγων ξεκινώντας από παιδιά, αγόρια και κορίτσια, τετάρτης  δημοτικού μέχρι πρώτης Λυκείου , που με τον ενθουσιασμό και την αγωνιστική τους παρουσία  έδωσαν ελπίδα και ικανοποίηση στους γονείς και στους προπονητές τους, Σπόντη Νίκο, Σερέτη Θεολόγο (ΙΚΑΡΟΙ ) και τον καταξιωμένο προπονητή του Μαντουλίδη Νίκο Κεραμέα.
Το κίνητρο των αθλητών από τα Γιαννιτσά ήταν υψηλό και η χαρά της συμμετοχής  ήταν φανερή στα πρόσωπα όλων των παιδιών των  "Ικάρων " που ανταγωνίστηκαν  τους καλύτερους μπασκεμπωλίστες και μπασκεμπωλίστριες της Θεσσαλονίκης!
 "....Στις φανταστικές  εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη καμαρώσαμε  την προσπάθεια αθλητών -τριών από διαφορετικές ηλικιακές  κατηγορίες,οι οποίοι , κατά την διάρκεια ενός "γεμάτου' ημερήσιου τουρνουά  σ'ένα φιλικό και γιορτινό κλίμα .απαλλαγμένο από σκοπιμότητες,ίντριγκες και άγχος, αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις σε αγώνες υψηλού επιπέδου!.." τόνισε ο Νίκος Σπόντης ,προπονητής των Ικάρων. "...Συνολικά συμμετείχαν γύρω στα 120  παιδιά και από τους δύο συλλόγους..Ηταν πραγματικά ένα ολοήμερο  μπασκετικό χάππενινγκ , όπου τα παιδιά και των δύο συλλόγων χάρηκαν με τη ψυχή τους το αγαπημένο τους άθλημα Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τον υπεύθυνο των ακαδημιών του Μαντουλίδη .κόουτς  Νίκο Κεραμέα  και τους  συνεργάτες  του για την υποδοχή και φιλοξενία τους! ...Καλή αντάμωση στα Γιαννιτσά!"....
Σερέτης Θεολόγος: "...  Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές -τριες μας είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά ,προσφέροντας μας  στιγμές  ικανοποίησης, αποκομίζοντας συνάμα αξέχαστες μπασκετικές εμπειρίες!  Παίξαμε και για τα παιδιά της Ακαδημίας που δεν μπόρεσαν ν' ακολουθήσουν την αποστολή.. Ευχαριστούμε τον Νίκο Κεραμέα και όλα τα παιδιά του Μαντουλίδη για την υποδοχή τους!....Τους περιμένουμε στην πόλη μας !....'"




Δεν υπάρχουν σχόλια: