Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Γ. «Η ΠΕΛΛΑ»

Tην Κυριακή 1 Φεβρουάριου 2015 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ» έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας, με μια όμορφη & σεμνή εκδήλωση.
Ο πρόεδρος κ. Δόντσιος Γεώργιος αφού καλωσόρισε τις αρχές, τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου κατόπιν  αναφέρθηκε τόσο στη δράση του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε όσο και στους στόχους  για το επόμενο διάστημα, που παρόλο των  δυσκολιών της εποχής ,καταβάλλονται προσπάθειες για την επίτευξη της υλοποίησής τους. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν  χαιρετισμούς και ευχές  ο Δήμαρχος Πέλλας  κ.  Γρηγόριος Στάμκος, ο  Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης Θεόδωρος, ο  πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Κων/νος Μπαλτζίδης και  ο δημοτικός σύμβουλος  κ. Καραφυλλιάς Ανδρέας .
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν ατομικά πιτάκια, καφές, κρασί, χυμοί και διάφορα εδέσματα που ετοίμασαν οι κυρίες του συλλόγου.
Το Δ.Σ. του ΕΟΓ «Η ΠΕΛΛΑ», ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους της που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση  και τους εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά! 
Στα παιδιά να έχουν καλή πρόοδο στο σχολείο τους και να έχουν μια χαρούμενη χρονιά γεμάτη χορούς !!!









Δεν υπάρχουν σχόλια: