Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ο Θωμάς Γιόφκος απαντά στις προτάσεις Γιούνκερ περί δημιουργίας Ευρωστρατού

Ο πρώην πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Πέλλας Θωμάς Γιόφκος, απαντά με έντονο ύφος στις προτάσεις του προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ περί δημιουργίας Ευρωστρατού. 
Να σημειωθεί πως ο κος Γιούνκερ χθες δήλωσε στην κυριακάτικη Welt ότι «Χρειάζεται ευρωστρατός για μια ισχυρή Ευρώπη» στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στη Ρωσία «...πως μιλάμε σοβαρά όταν συζητούμε για υπεράσπιση των ευρωπαϊκών αξιών».
Σήμερα ήρθε η «πληρωμένη» απάντηση του κου Γιόφκου προς τον κο Γιούνκερ..
«Δηλαδή μέχρι τώρα υπήρχε το ΝΑΤΟ με την Ευρώπη να μην συζητάει καν για Ευρωστρατό, ο οποίος θα προασπίζεται τον ευρωπαικό λαό, Τωρα όμως ο κος Γιούνκερ θυμήθηκε τον Ευρωστρατό για να αντιμετωπίσει την Ρωσία. Και ερωτώ γιατί;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!! Μήπως έδειξε η Ρωσία εχθρική στάση απέναντι σε κάποιον ευρωπαικό λαό;;; 
Ίσα ισα που όλες οι χώρες της Ευρώπης δέχονται τους ρώσους ολιγάρχες ως επενδυτές και μάλιστα κατατάσοντάς τους μέσα στους καλύτερους όλων των χωρών. Όπως και πολλοί ρώσοι τουρίστες επισκέπτονται διαρκώς ευρωπαικά θέρετρα και χωρίς να επιδεικύουν καμιά εχθρική στάση ή συμπεριφορά απέναντι στους ευρωπαίους. Οπότε ο κος.Γιούνκερ μάλλον εξυπηρετεί την νέα παγκόσμια τάξη, που δεν θέλει στον μελλοντικό κόσμο μια Ρωσία που δεν θα είναι υποταγμένη στη νεα ταξη!!!! 
Πάρα πολύ ωραία κύριε Γιούνκερ είστε ένας ακόμη πολεμοχαρής υποτακτικός της νέας τάξης και το αποδεικνύεται περίτρανα με την τελευταία σας αναφορά περί δημιουργίας Ευρωστρατού, για να αντιμετωπίσετε τη Ρωσία..
Έρχεται η ώρα της σύγκρουσης του νέου με το παλιό. Δηλωνω λοιπον απερίφραστα υπερήφανος υπέρ του παλαιού!!!!!!»

Θωμάς Γιόφκος
πρώην πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: