Σάββατο 22 Μαΐου 2021

"Μετακόμισαν" στη Βουλγαρία τα ελληνικά μπουζούκια

Μπουζούκια από τα παλιά στη Βουλγαρία, με Έλληνες τραγουδιστές να βρίσκουν μεροκάματα στη γειτονική χώρα, που έχει άρει όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό.
Εικόνες που παραπέμπουν στη νυχτερινή Ελλάδα προ κορονοϊού, εκτυλίσσονται τον τελευταίο καιρό στη Βουλγαρία. Μάλιστα στη Σόφια το βράδυ της Πέμπτης (20/05) δύο Έλληνες τραγουδιστές, ο Διογένης και η Τίνα Μελά, γέμισαν νυχτερινό κέντρο και ξεσήκωσαν τον κόσμο, ο οποίος βρέθηκε στο κατάστημα από το απόγευμα κιόλας. Όλα αυτά χωρίς μάσκα, καθώς στη Βουλγαρία όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό έχουν αρθεί.
Στο video wall της πίστας κυμάτιζε άλλοτε η ελληνική και άλλοτε η βουλγαρική σημαία, με τους δύο καλλιτέχνες να ετοιμάζονται για τις επόμενες εμφανίσεις τους στη γειτονική χώρα.
Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, οι δύο τραγουδιστές δήλωσαν χαρούμενοι που εν μέσω τόσων δυσκολιών βρίσκουν δουλειά, ενώ τόνισαν πως παρόλο που οι μισθοί στη γειτονική χώρα είναι μικρότεροι, στη διασκέδαση τα μεροκάματα είναι σχεδόν τα ίδια με την Ελλάδα.
"Η πληρότητα στα μαγαζιά είναι περίπου στο 70%" σημείωσε ο Διογένης, ενώ η Τίνα Μελά εξήγησε πως στη Βουλγαρία δεν ισχύουν πλέον τα αυξημένα μέτρα για τη διάδοση του κορονοϊού, όπως στη χώρα μας.
 
Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: