Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Θωρακίζει το τέρμα του με δύο αξιόλογες προσθήκες ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Δύο τερματοφύλακες με τα δικά τους ο καθένας αξιοπρόσεχτα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και προσόντα, θωρακίζουν ακόμη περισσότερο την αμυντική λειτουργία και κυρίως το τέρμα του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας. 
Δύο σημαντικές προσθήκες για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, με πολύ παρόν και ακόμη περισσότερο μέλλον! Πρόκειται αρχικά για τον 21χρονο αναγνωρισμένο και με εξαιρετικές εμφανίσεις στα ερασιτεχνικά γήπεδα του νομού τερματοφύλακα Αλέξανδρο Σαββουλίδη από τα Γιαννιτσά, με μακρά θητεία στην Αναγέννηση Γιαννιτσών σε όλα τα τμήματα στην οποία και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, ενώ πριν την πανδημία κάθισε κάτω από τα δοκάρια του Γ.Σ. Ηλιούπολης στην Αττική, πριν «επαναπατρισθεί» πέρυσι, αυτή την φορά για λογαριασμό του Εθνικού Γιαννιτσών στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με αρκετές και αξιόλογες συμμετοχές. Ένας ποδοσφαιριστής που παρά το νεαρό της ηλικίας του, συνθέτει αρμονικά το ταλέντο, το ποδοσφαιρικό θράσος, την φιλοδοξία και την εμπειρία, αφού από πολύ μικρή ηλικία συμμετέχει επιτυχώς στα ανδρικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας.
Η δεύτερη προσθήκη είναι ο 16χρονος, επίσης τερματοφύλακας, Γιώργος Βασιλάς από τα Κουφάλια (αν και ανήκει κι αυτός στην κατηγορία των «ημίαιμων» πελλιωτών), μια «επένδυση» για το μέλλον, ένα παιδί με ήθος, ζήλο και εργατικότητα, αλλά και πολύ πλούσια σωματικά προσόντα (1,86), που προπονείται τις δύο τελευταίες βδομάδες με την ομάδα της Πέλλας.
Η διοίκηση καλωσορίζει τον Αλέξανδρο και τον Γιώργο στον σύλλογο και τους εύχεται υγεία με πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: