Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

ΑΕΠ Κοζάνης: Συνέχισε αήττητη, μοιράζοντας και γλυκά στους φιλάθλους της

Για να σπάζει λίγο και το κλίμα… Καθώς το ποδόσφαιρο είναι και διασκέδαση.
Και η ομάδα μας, αυτόν τον δρόμο θα βαδίζει.
Νίκη στο φιλικό επί της Λάρισας με 1-0. Ευγενικά κορίτσια, με τα χρώματα της ΑΕΠ, μοίραζαν γλυκά στους φιλάθλους που ήρθαν στα αποκαλυπτήρια της ομάδας για το καλωσόρισμα. Και όλοι έφυγαν χαρούμενοι.
Έτσι, τα παιχνίδια που θα δίνει η ΑΕΠ, θα ‘ναι μια μικρή γιορτή, μακριά από ακρότητες, φανατισμούς, βία και οργανωμένους.
Οι φίλαθλοι να νιώθουν περήφανοι για τα παιδιά τους, για τα 15χρονα και 16αχρονα ταλέντα, όλα παιδιά της περιοχής μας που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.
Με έναν ικανότατο προπονητή, με ένα οικογενειακό κλιμα στα αποδυτήρια, ένα μικρό σχολείο που εκτός από ποδοσφαιριστές θα διαμορφώνει και χαρακτήρες.
Το σωματείο μας θα ’ναι μια Κυψέλη που κανένας παίκτης δεν θα θέλει να φύγει, κάτι που νιώθουμε ήδη και μας δείχνει ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο.
Στο αγωνιστικό.
Νίκη μέσα στην Κατερίνη, νίκη μέσα στη Δράμα επί της Δόξας, νίκη χθες επί της Λάρισας (με ενα μπατζετ…..10 φορές μεγαλύτερο από τη μικρή ΑΕΠ).
Η ομάδα μας παρέμεινε αήττητη σε όλα τα μέχρι τωρα φιλικά της παιχνίδια της προετοιμασίας. Κάτι θα σημαίνει αυτό.
Θα έρθουν και οι ήττες, φυσιολογικό. Καθώς οι ακραίες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί σε αναγκάζουν να κινείσαι στα τυφλά. Εδώ και 3 μήνες ούτε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξέραμε, ούτε που θα αγωνιζόμαστε, ούτε και ενα τυπικό έστω ενδιαφέρον από τους υπεύθυνους υπήρξε.
Όμως η γραμμή που χάραξε η ΑΕΠ, παραμένει σταθερή και δείχνει, στους λίγους έστω, πως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο.
 
Πηγή: aepfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: